Végtelen hajfonat mindössze 1 óra alatt!

Tudod, hogy néz ki a végtelen fonat?

Több száz végtelen hajfonat inspiráció után jöttem rá, hogyan csináljam. Ha valami ilyan népszerű, miért ne próbálnám ki én is? Mindenem megvan, amire szükségem lehet (hosszú haj), akkor miért hagynám ki! A poszt megmutatja, mi is az a végtelen fonat és bemutatja az elkészítés legjobb módszereit. Olvass tovább. 🙂

Végtelen fonat

Még akkor is, ha mindent megpróbálnék, hogy leírjam a végtelen fonatot a blogon, akkor is nehéz dolgom lenne. Ez a verzió a francia fonat alkalmazása a fej tetején. Első látásra is beláthatjuk, hogy ez a bonyolult fonás sokkal nehezebb, mint a hagyományos fonatok. A végtelen fonat egyértelműen a legfelkapottabb frizura most. Egy sztár seem szégyellne így megjelenni a vörös szőnyegen.

Miért végtelen?

Egyszerû. Egy szálat három vagy négy szekción keresztül fonsz, ami úgy néz ki, mintha a végtelen jelét (8) hoznád létre. Azt hiszem, a név – végtelen fonat – innen ered.

Amerikai ötlet

Ki találta fel a végtelen fonatot? Az amerikai fodrász – Megan Schipani – a frizura kitalálója. Több ezer ember látogatja meg Instagram profilját minden nap (@shmeggsadbaconn). Az eredeti frizura képe először az Instán jelent meg. Megan elismerte, hogy a nemzetközi Toni&Guy London művészeti vezető ihlette a frizurát. Frissítette az eredeti verziót, és létrehozta a végtelen fonatot.

#végtelenfonat (#infinitybraid)

Ezzel a hashtag-gel rengeteg ihletet találhatsz a neten. Az Instagram és az összes többi közösségi média tele van fotókkal, számuk eléri a több ezret. Az egész világ meg van őrülve a végtelen fonatért. Ma megcsodálhatjuk a frizura különböző változatait. Vannak még rövid Instagram videók, amelyek ezt az érdekes frizurát különböző módon mutatják be.

Hogyan készítsünk végtelen fonatot?

Nagyon hosszú hajra van szükségünk, amely lehetőleg nem rétegezett (a szálak simák és egy helyen maradnak). A művelet 60 percet vesz igénybe, így türelemre is szükségünk lesz. Bár magad is meg tudod csinálni a fonatot, de sokkal jobb, ha a barátod, anyukád vagy a nagymamád csinálja. Bevallom, a végtelen fonat olyan nehéz, hogy nem tudom magam megcsinálni, mindent látnom kellene hozzá, az pedig nem megy. Nincs értelme leírni sem, így ha érdekel, akkor menj az Instagramra, ahol rengeteg rövid útmutatót találsz.

Sok szerencsét! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük