Hajszárítás hajszárító nélkül? Az új Bumble and Bumble, Don’t Blow It krém tesztje

Sziasztok Lányok!

Ma új termékkel jövök hozzátok. 😉

Valójában mindössze kétszer használtam eddig, de azt hiszem, ez elég egy első benyomás megosztására.

A Bumble and Bumble hajápoló krémről beszélek, a “Don’t Blow It” kozmetikumról, amelynek célja, hogy szépítse a hajszálakat, megszelídítse és simítsa azokat, valamint különösen hasznos akkor, ha meg akarjuk engedni, hogy a haj szabadon lélegezzen, anélkül, hogy ismét egy hajszárító káros hatásainak lenne kitéve. Más szavakkal, ez a termék nedves hajra történő felhasználásra készült, ha hajunkat a levegőn szeretnénk szárítani.

A hajam, amikor hajszárító nélkül szárad, teljes mértékben kuszává válik. Egy igazi rémálom … Úgy nézek ki, mint egy kiszuperált Einstein (no offense Einstein). Nem tudom, hogy ezzel a problémával találkoztál-e már, de ez egy elég gyakori probléma a nők körében. Amikor kijössz a strandról vagy egy úszómedencéből, vagy amikor olyan meleg van, hogy egyszerűen nincs szíved bekapcsolni a hajszárítót, és kitenni a hajad a forró levegőnek.

Ilyenkor általában csak felfogom a hajam, vagy csinálok egy fonatot vagy bonyolult és “kusza” műveletek sorát követem, amelyek segítenek elrejteni azt a tényt, hogy a frizurámat nem célszerű mutogatni.

Amikor a Sephora weboldalán megláttam a Bumble and Bumble új, Don’t Blow It, nevű termékét, amelyet kifejezetten a nem hajszárítóval megszárított, össze-vissza álló haj szelídítésére terveztek – tudtam, hogy egyszerűen ki kell próbálnom.

Bumble and Bumble, Don’t Blow It 60 ml-es kapacitással rendelkezik, és egy szép, azúrkék üvegbe van zárva. A kompozíció nagyszerű, mert 4 természetes olajat (avokádó, jojoba, mandula és napraforgó) tartalmaz, valamint két kivételesen könnyű polimert, amelyek megszelidítik a kusza szálakat és sima hajat eredményeznek. Attól tartottam, hogy az olajok lehúzzák majd a hajamat, de a szárító szilikonok és a polimerek jelenléte miatt ez a “mellékhatás” nem megy végbe. Ehelyett a Don’t Blow It igazán a hajat szolgálja, és természetes módon segít megszáradni a hajamnak, amely aztán gyönyörű is marad. A termék gyors felszívódása a virágos kivonatoknak is köszönhető: fügekaktusz és kaktuszvirág kivonatot tartalmaz. A kozmetikum rendkívül hatékony, (nyilvánvalóan) nedves hajra kell alkalmazni, és nem szükséges leöblíteni. Ennek köszönhetően a Bumble and Bumble megszelidíti, védi és könnyebben formázhatóvá varázsolja a hajat. El kell ismernem, hogy a Don’t Blow It valóban gondoskodik a nedves szálakról, és igazán kellemes illata is van. Úgy gondolom, hogy abszolút versenytársa a természetes hajolajoknak, amelyeket a száraz és a nedves haj kezelésére használok, hogy kicsit kevésbé kusza legyen a hajam. Véleményem szerint a természetes hajolaj azért még mindig jobb a napi hajápolásban, mert megújítja és ápolja a hajat, viszont, ha szabadságra megyünk vagy egyszerűen csak nem vagyunk otthon, azt gondolom, hogy bölcsebb, ha nem kísérletezünk olajokkal, inkább a Bumble and Bumble Don’t Blow It termékét válasszuk. Ily módon biztos nem lesz olajos a ruhánk sem. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük