A titkom a hőkezelt egészséges hajra. Véleményem a Nanoil Heat Protectant Spray-ről

A mai bejegyzés egy hajápoló kezelésről fog szólni, de most egy új nézőpontból fogjuk megvizsgálni ezt az eljárást. Miről is beszélek?

Ha a lehető legjobban szeretnéd kondicionálni a hajadat és egészségesen tartani, akkor nem csak tápanyagot kell juttatnod a hajadba, hanem a hajszálakat is védened kell a hőkárosodástól, mert a magas hőmérséklet könnyen tönkreteheti a hajadat. Ezért ajánlom, hogy szerezz be egy tisztességes hővédő sprayt.

Én személy szerint a Nanoil Heat Protectant Spray-t ajánlom számotokra. Nem drága, ami kezdetnek ideális, de biztos vagyok benne, hogy később sem fogod lecserélni egy másik hővédőre.

heat protectant spray nanoil

Így óvhatod meg a hajad a hőkárosodástól

Ahhoz, hogy a hajam hosszúra és egészségesen nőjön, rendszeresen ellátom tápanyagokkal. A hajolajos kezelés az, amit minden héten rutinszerűen elvégzek. Mégis, ez nem elég. A hajszálakat is meg kell védenem a magas hőmérséklettől, ezért a következőket teszem:

  • védem a hajam az UV-sugárzástól és a napfénytől, napfényes napokon sapkát vagy kalapot viselek.
  • igyekszem nem túl gyakran használni a hajvasalót. Ez az eszköz széttépi a keratin rostokat és megfosztja a hajat a nedvességtől.
  • a hővédő spray-t alapvető hajápolási terméknek tekintem. Találtam egyet, amely tápanyagokban gazdag, erről mindjárt többet fogok mesélni.
  • közepes hőfokot használok a hajszárítómon. Bár több időt vesz igénybe a hajszárítás, sokkal biztonságosabb.

Nanoil Heat Protectant Spray – a magas hőmérséklet elleni védelem.

Pár hete a hővédő spray az egyik legfontosabb kozmetikum az életemben, amit szinte napi szinten használok. Megvédi a szálaimat a hőformázás negatív hatásaitól. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a Nanoil Heat Protectant Spray  nem engedi, hogy a hajam nedvességet veszítsen, így ellensúlyozza a kiszáradást és a károsodást. Tudomásom szerint a  Nanoil hővédő spray, mint az egyetlen az ilyen típusú kozmetikumok között, selymet is tartalmaz. Ez az anyag helyreállítja a sérüléseket és megfékezi a szöszösödést. Az első használat után el sem hittem, milyen sima és fényes lett a hajam. Úgy tűnt, mintha… dúsabb lenne? Azt hiszem, a hajszálaim dúsabbnak és vastagabbnak tűntek.

Hogyan működik a Nanoil hővédelem?

Nincs semmi meglepő ennek a spray-nek a használatában. Egyszerűen felkentem, miután megmostam a hajam  és törölközővel megszárítottam. Ezután a szokásos módon megszárítom a hajam. Tudni kell azonban, hogy ez a termék több alkalmazási lehetőséget is kínál.

Például a strandra indulás előtt is alkalmazhatod, hogy UV-szűrővel biztosítsd a hajad. A  Nanoil Heat Protectant Spray súlytalan és nem zsíros, így nem kell aggódnod, hogy tönkreteszi a frizurádat.

Száraz hajon is használhatod, hogy megakadályozd a szöszösödést és bezárd a nedvességet, ami hasznos, amíg légkondicionált helyiségben, például irodában vagy az autódban töltöd az időt. Még egy plusz pont, hogy fényes marad a hajad.

Készen állsz a vásárlásra?

Nem akarok lustának tűnni, de én inkább online rendelek meg néhány szépségápolási terméket, mert így időt spórolok magamnak. Ha nem bánod az online vásárlást, akkor látogass el a nanoil.hu oldalra és rendelj egy üveg Nanoil Heat Protectant Spray-t. Mindössze néhány másodpercet vesz igénybe és a termék néhány napon belül megérkezik.

hővédő spray nanoil

Javaslom, hogy nézd meg a többi Nanoil szépségápolási terméket is. Esetleg kifogytál egy hajmaszkból vagy samponból? Talán egy növényi olajra vagy egy leave-in kondicionálóra van szükséged? A hivatalos Nanoil áruházban megtalálod őket.