Szén és buborék maszkos kalandom. Hogyan kell õket használni?

A világ egyszerûen megõrült ezekért a termékekért. A szén és buborék maszkok szinte minden smink táskában megtalálhatóak. Imádjuk használni õket, mert innovatív megközelítésük van az arcápolás iránt. A nõk pedig szeretik az innovációkat!

SZÉN ARCMASZK

A szén ereje az arcmaszkokban

Tökéletes megoldás a koszos arcnak, amelynek a pórusai könnyen eltömõdnek, tökéletlenségek fedik, pattanások és zsíros.

Az aktív szenet tartalmazó arcmaszk otthon is elkészíthetõ, méghozzá olyan szénbõl, amit gyomorfájásokra használnak. Nyílván, az ilyen termékek már kész maszkokban is megtalálhatóak, az ún. fekete arcmaszkokban (színe miatt). Mindegyik nagyon hatékony az arcápolásban. Elõfordulhat, hogy a drogériában megvásárolt termék további anyagokban gazdag, mint a kollagén, hialuronsav és növényi kivonatok. A házi készítésû szén arcmaszkban csak szén részecskék vannak arcolajjal keverve. Ez lehet mandulaolaj, argán olaj vagy kókuszolaj.

Hogyan mûködik?

A szén arcmaszk tökéletesen tisztítja az arcbõrt azzal, hogy eltávolítja a méreganyagokat, szennyezõdéseket és elhalt hámsejteket. Továbbá kiküszöböli a mitesszereket, összehúzza a bõrpórusokat, csökkenti a túlzott faggyútermelést és lelassítja a pattanások kialakulását. Ezenfelül még intenzíven hidratál, táplál és simítja a bõrt. Érdemes megemlíteni, hogy az aktín szén a pozitív töltésû szennyezõdést vonzza, mert önmaga negatív töltésû. Ez a fizikai hatás lehetõvé teszi, hogy a szenes arcmaszk maximálisan hatékony legyen. Én ajánlom ezt a kozmetikumot!

BUBORÉK ARCMASZK

Oxigénes buborékok fiatalító ereje

Ez egy nagyon jó termék a száraz, matt, fáradt, érett és gyenge bõrnek, aminek fiatalító hatásra van szüksége.

A buborék arcmaszkok innovatív formulával rendelkeznek. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy anyag fel van itatva a szérummal, aminek miután felvitték csak néhány másodpercre van szüksége, hogy „megnõjön” és tápanyagokban gazdag habbá alakuljon. Sajnos, ez a fajta arcmaszk nem készíthetõ el otthon, de hatása miatt legalább egyszer megéri megvenni és kipróbálni. Gyakran az ilyen szérumokban A+E vitaminok vannak, Q10 koenzim és egyéb tápláló anyagok, amelyek szükségesek az arcbõrnek.

Hogyan mûködik?

A buborék arcmaszk esetében az a legfontosabb, hogy az oxigén buborékok az arcon elõsegítik az aktív hatóanyagok felszívódását, ahogyan behatolnak a bõrpórusokba és azonnal kitisztítják õket. A buborék arcmaszk eltávolítja a fáradság jeleit, felszívja a túlzott faggyút, védi a bõrt a káros tényezõktõl, táplál, hidratál, regenerál és láthatóan simítja az arcbõrt. Ezt a terméket is ajánlom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük