Nanobrow Lamination Kit – A tökéletes szemöldök titka (A hibátlan szemöldökért minden nap)

Kedves hölgyeim!

Végre itt az ideje egy újabb posztnak – ezúttal az otthoni szemöldök laminálásról lesz szó. Igen, – tényleg meg lehet csinálni egyedül, szakember segítsége nélkül! Mindössze egy jó szemöldök lamináló készletre van szükséged. Milyen tényezőket vettem figyelembe a termék kiválasztásakor? Azt akartam, hogy könnyen használható legyen, hatékony formulákat tartalmazzon, és valóban lenyűgöző hatást biztosítson számomra több héten keresztül. A Nanobrow Lamination Kit pontosan megfelelt az elvárásaimnak.

Ma megtudhatjátok, miért gondolom, hogy minden szemöldök típushoz megfelel, mennyibe kerül a és miért tudtam végleg elhagyni a szemöldökceruzákat, amik a sminkes táskámban voltak.

Olvass tovább, hogy többet megtudj!

Szemöldök laminálás otthon – nehéz? Nem a Nanobrow lamináló készlettel!

Sokáig tartott, amíg eldöntöttem, hogy melyik szemöldök lamináló készletet válasszam. Végül úgy döntöttem, hogy számomra a Nanobrow terméke a legjobb választás, és szerencsére beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Amikor először lamináltam a szemöldökömet, vegyes érzelmeket éreztem: Működni fog? Lehet, hogy nem nekem való? Nem fog kárt tenni a szemöldökömben?

Hamar kiderült, hogy a félelmeim teljesen alaptalanok voltak – ma már tudom, hogy ez egy biztonságos termék, amit bármelyik nő használni tud. Hidd el, ha nekem sikerült, biztos vagyok benne, hogy neked is sikerülhet 🙂

Nekem elég volt egy kezelés, hogy megbizonyosodjak arról, hogy ez a tökéletes megoldás számomra – a szemöldököm hetekig szép marad, és szó sincs kezelhetetlen szőrszálakról. A pontosan számozott flakonoknak köszönhetően mindig pontosan tudom, hogy melyik lépést kell megtennem legközelebb. A termékek biztonságosak az érzékeny bőröm számára, és nem kerülnek a szemembe.

Szemöldök laminálás – kinek való?

Úgy gondolom, hogy a szemöldök laminálás tökéletes minden nő számára, aki:

  • belefáradt abba, hogy minden nap sminkelje a szemöldökét,
  • nem tudja kezelni rakoncátlan szemöldökét,
  • nagyra értékeli a precizitást,
  • értékeli a kényelmes megoldásokat,
  • inkább maga ápolja szemöldökét, minthogy kozmetikushoz járjon,
  • új ismereteket szeretne elsajátítani, ami ebben az esetben a szemöldök laminálása,
  • szeretné látni a tükörben, hogy szemöldöke dús és telt lesz.

Nanobrow Lamination Kit – hány kezelést lehet elvégezni egy készlettel?

Körülbelül tízet! Ez tényleg nagyszerű módja annak, hogy pénzt takaríts meg. Nem tudom, mennyit kellene költenem egy szépségszalonban a rendszeres szemöldök lamináló kezelésekre, de azt tudom, hogy sok lenne. Egy kezelés áráért egy nagyszerű készletet kaphatok, amellyel egyedül is laminálhatom a szemöldökömet, és nem kell aggódnom a költségek miatt. Amikor észrevettem, hogy az általam elért eredmény gyakorlatilag ugyanolyan jó, nagyon sajnáltam, hogy ilyen sokáig tartott, amíg felfedeztem ezt a lehetőséget. Nos, a lényeg, hogy most már használom, és a világon semmi másra nem cserélném le 🙂 A szemöldök laminálás otthon az én bevált módszerem!

Több mint 6 hétig élvezhetem a Nanobrow Lamination Kit segítségével elért gyönyörű szemöldököt.

Praktikus szemöldökfelvarró és lamináláló készlet

Hol lehet megvásárolni a Nanobrow Lamination Kit-et? Milyen méretűek a termékek?

  • HOL VÁSÁROLHATOD MEG: online és hagyományos szépségboltokban, valamint a márka hivatalos honlapján, a www.nanobrow.hu oldalon (én ott vettem meg a szemöldök lamináló készletemet, de lehet, hogy a Rossmannban, Douglasban stb. akciósan kapható).
  • MÉRETEK: Brow glue (7ml / 0.24 fl oz), StepOne Lifting lotion (5ml / 0.17 fl oz), StepTwo Fixer (5ml / 0.17 fl oz).
  • ÁR: remek

Mióta megvettem a Nanobrow Lamination Kit-et, tudom, hogy ez a szemöldök lamináló készlet hetekig kordában tudja tartani a szemöldökömet, egyből mosolyt csal az arcomra.  Most már minden nap tökéletesen formázott szemöldököm van, erőfeszítések nélkül!

És neked milyen a szemöldök sminkelési rutinod? Oszd meg velünk! 🙂

Legyen szép napod!