Megrepedt hajszálerek az arcon? [PIROSSÁG ELLENI ARCSZÉRUMOK]

Tudtad, hogy a kuperózisos bőr különleges ápolást igényel? Én ezt akkoriban nem tudtam. Azt hittem, hogy csak pókhálóerek vannak az arcomon és  nincs mit tenni ellene. 

De viszont elég egy kozmetikum és máris gyönyörű, tiszta és egyenletes tónusú arcbőröd lesz, amin  nyoma sincs a bőrpírnak és az irritációnak. A megfelelő bőrápolás – mint kiderült – az egyetlen kulcs a sikerhez, ha hibátlan megjelenésről van szó.

A kuperózisos bőrt nyugtatni kell, olyan anyagokkal kell kezelni,  amelyek eltüntetik a bőrpírt és elősegítik az egyenletes arcszínt. Ezért javasolt olyan termékeket választani, amelyek bizonyítottan erősítik és javítják az erek rugalmasságát, mert csak így lehet minimalizálni a pókhálóerek kialakulásának kockázatát. Táplálás, hidratálás és revitalizáció – ezek a további kulcsszavak, amelyeket szem előtt kell tartani a bőrápoló termékek keresése során.

Arcszérum kuperózisos bőrre

Az arcpirosság kezelésére a legjobb  ápolószer az arcszérum. Tudomásom szerint a krémek túl nehezek  és helyileg kell alkalmazni őket. A szérumot viszont az egész arcon el lehet oszlatni, mert könnyű, azonnal beszívódik a bőrbe és belülről hat.

Hogy segítsek kiválasztani a megfelelő terméket, bemutatom a kipróbált és tesztelt arckezelő szérumaimat kuperózisos bőrre. Ha kipróbálsz közülük néhányat, biztos lehetsz benne, hogy többé nem jelennek meg a pókhálóerek az arcodon.

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

A kedvencem! <3 Ez az a szérum kuperózisos bőrre lett kifejleszve, ami a nagyon jól működik és a leggyorsabb eredményt hozza. A szérum felkenése után rövid időn belül megkönnyebbülést fogsz érezni. Négy növényi kivonatot is tartalmaz : jegenyefenyő, ciprus, hársfa és Punarnava. Ezt az összetevő-kombinációt a bőröm azonnal megkedvelte. Már néhány hét elég volt ahhoz, hogy elfelejtsem a bőrpírt, a megrepedt hajszálereket és más bőrhibákat. Ez a szérum elképesztő, ha a kuperózisos bőrproblémák megszüntetéséről van szó és  ráadásul  hidratálja és táplálja is a bőrt. Az ára is kiváló.

Tudj meg többet: www.nanoil.hu

2. Medik8 Calmwise Serum

A Medik8 nyugtató szérumát is nagyob szeretem. Nem drága és meglepően hatékony az igényes bőr kezelésében. Ha jól olvastam az INCI-t, a Calmwise Serum egyetlen növényi összetevőt tartalmaz (zsályakivonat), amelyet jojobaolajjal és egy titokzatos nevű anyaggal, a teprenone-val kevernek. Mivel ez a termék hatásos nem foglalkoztam azzal, hogy kiderítsem mi is ez az összetevő. Szerintem kellemesen hűsítő és tápláló arcszérum, ami még érzékeny bőrre is beválik. A Medik8-nak nagy pluszpontot adok, mert rövid az összetevők listája és könnyű az állaga.

3. PCA Skin Anti-Redness Serum

Ha nem tévedek, ez a legdrágább szérum kuperózisos bőrre, amit teszteltem. Bebizonyosodott, hogy minden elköltött fillért megér, mert nagyon jól bevált a bőrömön. Formulája tengeri algakivonatot, kapribogyó kivonatot, gyulladáscsökkentő bisabololt, valamint néhány más összetevőt tartalmaz, amelyek együttesen csökkentik a pókhálóerek és a bőrpír megjelenését, megnyugtatják az irritált bőrt, táplálják és védelmet nyújtanak. Bár nekem jól bevált, amit a reklámok ígértek, szerintem az ára lehetne alacsonyabb. Emiatt nem használom többet a PCA Skin arcszérumot.

4. Dermalogica Ultra Calming Redness Relief Essence

Ha inkább a csak gyógyszertárakban kapható kozmetikumok érdekelnek, akkor a Dermalogica arcszérumot ajánlom. Ez egy könnyű formula, amely az UltraCalming sorozathoz tartozik. Segít csökkenteni a bőrpírt és kezeli a hiperreaktív bőr problémáját. Szeretem a Redness Relief Essence-t, mert gyors hatást biztosít és láthatóan javítja a bőr megjelenését. Ezt a hatást az olyan összetevőknek köszönheti, mint az édesgyökér kivonat, a propándiol, az E-vitamin és a zabkivonat. Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni, ha ezt a terméket választod.

5. REN Evercalm Anti-Redness Serum

Ez egy elég népszerű szérum a megrepedt hajszálerek ellen. A REN Evercalm Anti-Redness Serum a bőrpír csökkentéséért, az irritáció csillapításáért és a túlérzékeny bőr kezeléséért felelős összetevőket tartalmaz. Azt is hozzá kell tennem, hogy ez a termék antioxidáns és öregedésgátló hatású, vagyis tökéletes az irritációra hajlamos érett bőrre. Általánosságban elmondható, hogy alapvetően mindenféle irritációval foglalkozik. A legjobb hatás érdekében nem szabad elfelejteni, hogy ezt a szérumot legalább naponta kétszer kell használni.

6. Dior Capture Youth Redness Soother

Ha pedig a felsőkategóriás termékek rajongója vagy – mert szereted a luxus érzését a bőrödön -, akkor a Dior Capture Youth által létrehozott nyugtató arcszérumot ajánlom. Nemrég kaptam egy mintát ebből a termékből és ha nem lenne olyan drága, kipróbálnám a rendes terméket is. Tetszik, hogy írisz kivonatot (antioxidáns) és peptid keveréket tartalmaz, ami erősíti a bőrt. Érdekes, hogy a Dior Capture Youth Redness Soother zöld színű, ezért pillanatok alatt álcázza az arcpirosságot – talán ez a tulajdonság tetszik a legjobban ebben a termékben.