Ajánlanám a Nanoil Anti-Redness Face Serumot?

Szia! 🙂

Gyakran kérdeztek tőlem a mindennapos bőrápolási rutinomról. Hogy őszinte legyek az esetek többségében az arcbőröm jó állapotban van, de vannak napok, amikor a kinézetem hagy némi kívánnivalót maga után. Azt hiszem azért is gondolom úgy, hogy a bőröm nem mindig tökéletes, mert az esetek többségében kutatom azokat a megoldásokat, amelyek még többet lennének képesek kihozni az arcomból. Körülbelül másfél hónappal ezelőtt került először a kezembe a Nanoil új arcszéruma, amitől teljesen elállt a szavam.

Tudom ajánlani a Nanoil Anti-Redness Face Serumot? Olvass tovább és megtudod! 

Biztosan tudjátok rólam, hogy nem ez az első szérum, amit a Nanoiltól rendeltem. Valósághoz hozzá tartozik, hogy már több márkának az arcszérumját is kipróbáltam, de egyiknek sem volt olyan hatása, mint a Nanoilnak. Tehát, amikor megláttam a hivatalos oldalukon, hogy új szérum érkezik, biztos voltam abban, hogy habozás nélkül meg kell rendelnem. Néhány nappal később kiszállították a terméket, amely kifejezetten pókháló erekkel tarkított érzékeny és öregedő bőrre lett kifejlesztve. Most, hogy már több, mint egy hónapja rendszeresen használom a  szérumot, azt hiszem itt az ideje, hogy véleményt mondjak róla nektek.

szérum az arc kipirosodása ellen Nanoil

Az első benyomásom a Nanoil Anti-Redness Face Serumról

Ahogy már említettem nektek, nem kellett sokat várnom a szérumra. Alaposan becsomagolva érkezett egy kartondobozban. A kicsomagolását követően megpillantottam a Nanoil termékekre jellemző fehér csomagolást és a sötét üveget. Muszáj, hogy az illatát is jellemezzem. Nekem amellett, hogy nagyon üdítő az illata, talán még a szövevényes jelzővel tudnám illetni – engem megfogott.

A Nanoil Anti-Redness Face Serum hatása az arcomon

Már az első használat után az arcbőröm valahogy nyugodtabbá vált. Ez a termék végre megszabadított a feszülő, kényelmet és irritált bőr érzetétől. Minél tovább használom a bőröm tónusa egyre egyenletesebbé válik. Arról is érdemes szót ejteni, hogy a korábban olyan általános jelenség, minthogy erős ételek után az arcom kivörösödött, szinte már alig jelent gondot. Őszintén remélem, hogy ez a jövőben csak tovább fog halványodni.

Ahogyan én használom a Nanoil Anti-Redness Face Serumot

Én a reggeli bőrápolási szertartásomba illesztettem be a Nanoil szérumot és igyekszem minden nap a következőképpen használni:

  1. Alaposan letisztítom a bőrömet és egy puha törölközővel megszárogatom.
  2. Ez után fogom a szérumot és néhány cseppet teszek az arcomra belőle.
  3. Az üveget leteszem és elkezdem bemasszírozni a szérumot, úgy hogy az egyenletesen elterüljön.
  4. Ekkor várok egy keveset, majd SPF tartalmú krémet teszek fel.

Ahogy  Ti is láthatjátok a Nanoil Anti-Redness Face Serum alkalmazása nem vesz sok időt igénybe és rettenetesen egyszerű.

Ajánlanám a Nanoil Anti-Redness Face Serumot?

Természetesen, neked is ajánlom ezt a szérumot. 🙂 Hiszek abban, hogy ez egy nagyszerű választás, különösen azok számára, akiknek a bőre érettebb, érzékenyebb és bőrpírra hajlamos. Amennyiben ki szeretnéd próbálni a bőrödön, azt tanácsolom, hogy mindenképpen megbízható forrásból rendelj, ami elsősorban a Nanoil hivatalos weboldalát jelenti – nanoil.hu.

Ha te már próbáltad a terméket, kommentben meséld el nekem, hogy mit tapasztaltál, illetve, hogy hogy tetszett-e. Legyetek jók!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük