Érdemes Megvenni az Erborian Kit Bamboo Terméket?

Sziasztok, lányok!

Ma egy gyors tesztet végzünk el a bõrápoló termékek kis szettjével. Az’ Erborian Kit Bamboo tartalma arckrém, matt tonik és maszk. Az ilyen szettek kiválóak, amikor ’ a márka még ismeretlen, de szeretnénk kipróbálni a termékeket. Így tudni fogod, hogy az általa nyújtott hatások elegendõek-e a bõrödnek.

#1 Bamboo Creme Frappee

Ez a stimuláló arckrém 15 ml tubusban van. Frissíti az arcot és vitalitással látja el. Könnyed formulájú és azonnal felszívódik. Hatás? A bõr hidratált, puha és sima. A krémet reggel és este kell alkalmazni vagy smink alapként is szolgálhat. Tápláló bambusz kivonatot és bambuszlét tartalmaz.

#2 Bamboo Matte Lotion

’Mattosító tonikja normál bõrre ajánlott, ami hajlamos a zsírosodásra. A kozmetikum hidratál, felszívja a faggyút és tisztítja a bõrpórusokat. Frissíti a bõrt és egészséges megjelenést biztosít. Használjuk a tonikot reggel és este, minden bõrápoló termék elõtt. Használat elõtt jól rázzuk meg a palackot. A termékben van bambusz kivonat, rizs kivonat, allantoin és diospyros kaki levél kivonat. 30 ml palackban kapható.

#3 Bamboo Shot Mask

Ez a maszk hidratáló, frissítõ é simító tulajdonsággal rendelkezik. Természetes összetevõinek köszönhetõen számos tápanyagot szállít. A maszkot tiszta és száraz bõrre kell felvinni. 15 perccel késõbb vegyük le, és nyomogassuk a fennmaradt anyagot a bõrbe. A maszk bambusz kivonatból készült ophipogon japonicus kéreg kivonatból és hialuronsavból.

Ha szeretnéd letesztelni ezt az új kozmetikumot, vedd meg a kis kiszerelést. Így könnyebb lesz meghozni a döntést.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük