ÚJ! Michel Mercier hajkefék

Sziasztok Szépségek!

Nem tudom, hogy hallottatok-e már Michel Mercier új, kivételes hajkeféiről?

Miért olyan kivételesek?” – kérdeznéd. Nos, sok kivételes dolog van bennük, kedves hölgyeim. Ebben a posztban ezeket fogom leírni.

A Michel Mercier hajkefék nagyszerűek, mert három változatban kaphatók: vastag, normál és vékony hajra. Minden darab fa (nyelű) és gumi (sörtéjű) anyagokból készül és mindegyik más-más színű.

A színek mellett a fésűk különböznek a sörtékben is. Mindegyik saját, egyedi, szabadalmaztatott, geometrikus elrendezésű 428 sörtével. Ezek viszont különböző hosszúságúak. Például a vékony hajra ajánlott hajkefe 32 különböző hosszúságú sörtével rendelkezik, továbbá a keféken található sörtéknek 16 különböző átmérője van. A hajat kezelve segíti a fésülést, és gondoskodik a haj minden típusáról. Ami érdekes, hogy fésülködés során a sörték megváltoztatják az elrendezésüket attól függően, hogy milyen nyomást gyakorolunk rájuk.

A hatás?

A kefével nemcsak gyorsan, egyszerűen, fájdalom nélkül fésülködhetünk, hanem a haj kifésülése mellett simítja és fegyelmezi is a szálakat. A Michel Mercier fésű sokéves kutatás eredménye. Csökkenti a haj töredezését és masszírozza a fejbőrt. Ennek köszönhetően segíti a hajnövekedést, így a haj egészséges és erős lesz.

  • A Michel Mercier vékony hajra ajánlott hajkeféje rugalmas és puha. Ennek köszönhetően a hajat és a fejbőrt nagyon finoman kezeli.
  • A Michel Mercier kefe normál hajra barna színű. A sörték még rugalmasak, de egy kicsit merevek is – ideális a normál hajra.
  • A Michel Mercier kefe vastag hajra fekete színű. A sörték meglehetősen merevek, és kerek végekkel vannak ellátva. Ezek felelősek a fejbőr masszázsának biztosításáért anélkül, hogy kihúznák a hajszálakat.

A hajam vékony és nagyon szerettem a vékony hajra ajánlott fésűt használni. El kell ismernem, hogy éreztem a különbséget, miközben fésültem a hajam. Ajánlom a terméket minden hajmániás társamnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük