Tavasz-nyár kívánság listám. Smink és bőrápoló kozmetikumok

Sziasztok!

A tavasz virágzik, és közeleg a nyár. Ez a legjobb alkalom, hogy megosszam veled az aktuális és a következő szezonra vonatkozó kívánságlistát. Csak azokat a kozmetikumokat sorolom fel, amelyeket azonnal szeretném megvenni. Sajnos van egy kütyü, amit sehol sem találok.

Az első helyen van a Lily Lolo púder

Még sosem használtam ezt a márkát. Ásványi termékeket sem. Általában a legtöbb természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumokat választottam. Sajnos, a legközelebbi Lily Lolo bolt messze van, ezért úgy döntöttem, hogy az interneten megrendelem az alapozót és a púdert. Itt kezdődtek a bajok. Bár a gyártó honlapján három táblázatban mutatják be az árnyalatokat, nehéz volt kiválasztanom, hogy melyik lesz nekem jó. Úgy tűnik, hogy a legjobb megoldás, ha több mintát veszek az összes árnyalatból. Ha az egyik nem jó, akkor összekeverhetem őket egy szebb árnyalat reményében.

A második helyen van a 7th Heaven Arctisztító Maszk

Ennél jobb maszkot még sosem használtam! Fekete színű, le kell húzni és aktív szenet tartalmaz. Bár zsíros és kombinált bőrre ajánlott, könnyen tisztítja az érzékeny és normál bőrtípust. Kellemetlen illata van, ami egy kicsit irritálja a szemeimet. Ezért használat során fontos kikerülni a szem környéket és a szemhéjat. A maszk félig folyékony állagú, ami megkönnyíti a felvitelt. A 7th Heaven Maszkot 15 percig kell hagyni hatni. Ez idő alatt a kozmetikum szárad és könnyebben lejön az arcról. Ha látsz egy lehúzható maszkot, akkor tudod, mit kell tenni.

A kedvencek listájának harmadik helyén szerepel a púder tárolója

Igen, be kell ismernem, hogy meggyűlik a bajom a megfelelő púder tartó kereséssel. Semmi sem kapható a gyógyszertárakban, legalábbis én nem láttam. Internet? Igen, tele van velük. De mind műanyag, ami azt jelenti, hogy könnyen eltörik, ha elesik. A kupakja sincs jó minőségből. Olyan érzésem van, ha erősebben tekerem meg, hogy összetörik. Ott van még a higiénia és a bőr biztonságának kérdése. Vajon az ilyen tárolóban tárolt púderbe bekerül a baktérium? Vajon a tároló összetétele kihatással lesz a kozmetikum jellemzőire? Oly sok a kérdés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük