Szerelmes lettem az agyagba! Érezd te is az ásványok erejét!

Kozmetikai agyag púder – ’ásványokban gazdag természetes kozmetikum, amely ragyogó hatással van a bőrünkre. A nagy mennyiségű agyaknak köszönhetően azt állíthatjuk, hogy az anyatermészet igazán kedvezett, mert ilyen organikus kozmetikummal áldott meg.

Gyakran elfelejtik, hogy az agyagot végzetek óta használják. A kozmetikum előnyeinek kisajtolása nem is olyan új dolog, mint ahogyan azt gondoljuk, különösen, ha figyelembe vesszük a SPA szalonokban és egyéb szépségszalonokban használt agyag használatát. Mint ahogyan az a természetes bőrápoló kezelésekre tipikus, az agyag használatát az ókori időkben élő emberek inspirálták. Ugyanúgy örököltük az olaj, méz és tej használatát a bőrápolásban.

Nos, hogyan mutatható be 😉

Kozmetikai agyag púder. Miért szeretjük annyian?

Nyílván, a hatásai miatt. A természetes agyag jól magába szívja a szennyeződéseket, mint a faggyú, méreganyag, és még az elhalt hámsejteket is. Ez hogyan lehetséges? Tiszta fizika. A kozmetikai agyag negatív töltésű, ezért a pozitív töltésű anyagokat vonzza.

Ezen felül, a kozmetikai agyag könnyen felszívódó mikro és makro anyagok változatosságában gazdag. Általában kálciumot, szilikát, magnéziumot, káliumot, foszfort, cinket, szenetés szelénttartalmaz.

Minden kozmetikai agyag hatása elbűvölő és tisztító, fertőtlenítő, feszesítő, simító és hámlasztó hatású.

Kozmetikai agyagok típusai. Melyiket kell választani?

Néhány kozmetikai agyag különböztethető meg, ami első látásra csak színben más. Minden árnyalat eltérő tulajdonságokat, és különös felhasználást jellemez. Megpróbálom a lehető legjobban elmagyarázni az általam használt kozmetikai agyagok tulajdonságait. Remélem, hogy ezek a rövid ismertetők hasznosak lesznek, miközben a sajátot keresed.

  • Zöld kozmetikai agyag – az összes kozmetikai agyag közül a legerősebb; fertőtlenítő funkciója van, táplál, tisztítja a bőrt, regenerál és felgyorsítja a sebek begyógyulását; szerintem ez a legjobb agyag a zsíros, kombinált és pattanásos bőrre.
  • Piros kozmetikai agyag – hasonló hatása van a zöld agyagéhoz, de hatása gyengédebb; jól működik a zsíros és kombinált bőrön, de ugyanakkor jól összehúzza a vérsejteket az érzékeny bőrön.
  • Sárga kozmetikai agyag – legjobb verzió a zsíros, kombinált és érett bőrre; sikeresen tisztítja a bőrt a méreganyagoktól, felfrissít, erősít és harcol a száradás ellen, mert szabályozza a faggyúmirigy termelést, miközben mattosítja a bőrt.
  • Fehér kozmetikai agyag – finom sejt hámlasztó termékként működik, valamint regenerál, csillapít és gyorsítja a sebek és hegek gyógyulását; nagyon jó agyag a száraz, finom, matt, fakó és érzékeny bőrre.
  • Kék kozmetikai agyag – intenzív hatás jellemzi, ezért érett bőr ápolására ajánlott; ez az agyagtípus a legalaposabban behatol a bőrbe, hogy táplálja, regeneráljon és feszességet biztosítson; még a ráncokat is halványítja.
  • Rózsaszín kozmetikai agyag – ez az agyagtípus valójában fehér és piros agyag (33%) keveréke; jól szolgálja a száraz, érzékeny és irritált bőrtípust; csillapító, összehúzó és újjáerősítő hatású.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük