Retinolos bőrrevitalizáció. A Nanoil Retinol Face Serum értékelése

Korábban egy retinolos szérummal bővítettem a bőrápolási rutinomat. Most azt szeretném elmondani nektek, hogy milyen eredményeket sikerült elérnem vele, milyen hatásai vannak, illetve hogy ajánlanám-e. Érdekel?

Retinol: A fiatalság vitaminja

Sokáig tartott, míg rábeszéltem magam egy A-vitaminos szépségápolási termék használatára. Sokat hallottam arról, hogy a retinol milyen jó a ráncokra és az érett bőr problémáira, de nem akartam tudomásul venni, hogy már az én bőröm is érett. Végül egy barátnőm hatására gondoltam meg magam, jobban mondva azokra a hatásokra, amiket az arcán láttam a retinolos kezelés után. Kiderült, hogy az A-vitamin a hiperpigmentációt, az aknét és az öregedést is kezeli. Így már nem fogok a ráncokra várni, hogy a retinolos szérumot bevezessem a szépségápolási rutinomba. Könnyed szérumba keverve ez a tápanyag ugyanis erős öregedésgátlóként működik. Ez volt a végső érv, ami meggyőzött, hogy próbáljam ki én is a retinolt.

Nanoil Retinol Face Serum

Miért választottam a Nanoil Retinol Face Serum-ot? Hogy őszinte legyek, nem ez volt az első választásom, de szívesen elfelejteném az előző két bőrápoló terméket, amiket a Nanoil előtt használtam. Nem érték meg azt a pénzt, amit rájuk költöttem.

A Nanoil arcszérumot viszont nagyon szerettem a következők miatt:

  • Nagyon jó formulával rendelkezik, összetevőlistája rövid és egyszerű, felesleges adalékanyagoktól mentes.
  • Ez nem egy olajos szérum, hanem könnyed és folyékony állagú.
  • Pár másodperc alatt áthatol a bőrön, elképesztően frissítő érzetet keltve.
  • Nem tömíti el a pórusokat.
  • A hiperreaktív bőrön is biztonsággal alkalmazható.
  • Nem kell ráköltened a gatyád; ez egy meglehetősen pénztárcabarát termék.

Nanoil retinolos arcszérum

Mit tartalmaz a Nanoil arcszérum?

Most erre az egyszerű formulára szeretnék összpontosítani, mivel ezt valóban érdemes kielemezni. Az arcszérumok többsége, amiket használtam, tele voltak mindenféle szintetikus adalékanyaggal, amik nem csináltak sok mindent a bőrömmel, azon kívül, hogy eltömítették a pórusokat.

De a Nanoil Retinol Face Serum teljesen más! Csak a nélkülözhetetlen összetevőket tartalmazza, ezért képes olyan jól fenntartani a bőr egészséget és szép megjelenését, teljesen természetes módon. A két legfontosabb ezek közül:

  1. A-VITAMIN – (másnéven retinol) fiatalít, javítja a bőr feszességét, eltávolítja az elhalt hámsejteket, és revitalizál.
  2. PUNARNAVA – (növényi kivonat) legyőzi a szabad gyököket és táplál.

Természetesen tartósítószereket is tartalmaz, de csak enyhébbeket, amiknek köszönhetően hosszabb ideig élvezheted a szérumot. A teljes listát elolvashatod a www.nanoil.hu oldalon.

A hatások, amiket csodálok!

Most pedig következzen az értékelés legjobb része, a Nanoil Retinol Face Serum hatásai. Erről sokat lehetne írni, mivel az általam tapasztalt eredmények messze túlszárnyalták az elvárásaimat. Csak ámultam és bámultam. Kíváncsi vagyok, vajon te is ugyanezt gondolod-e a szérumról. Írd le kommentben.

> Első használat után:

Bőröm megtelt nedvességgel, valamint simább, puhább és frissebb is lett.

> 7 nap után:

Az volt az érzésem, hogy a friss, táplált és hidratált bőr hatása nem csak ideiglenes, és a bőröm később valóban még gyengédebb és rugalmasabb lett.

> 14 nap után:

A finom barázdák majdnem teljesen eltűntek, a pigmentfoltok kivilágosodtak, arcom visszanyerte korábbi fényét, valamint simább és puhább lett.

> 30 nap után:

Ekkor már tudtam, hogy a retinolos kezeléshez tökéletes ez a szérum, hiszen visszaadta bőröm fiatalos megjelenését, a hatások jól észrevehetőek voltak, és sokáig kitartottak.

Nanoil ajánlott retinolos arcszérum

Ajánlom-e a Nanoil Retinol Face Serum-ot?

Biztos vagyok benne, hogy már kitaláltad, mekkora rajongója lettem a Nanoil retinolos szérumának. Mindenkinek ajánlom, aki meg szeretné őrizni arcának fiatalos kinézetét, és gondját akarja viselni bőrének. Számomra ez a legjobb öregedésgátló arcszérum, mely tökéletes a ráncokra, pigmentfoltokra és a megereszkedett bőrre.

Ha ismét választanom kellene egy arcszérumot, mindenképpen a Nanoil Retinol Face Serum-ot mondanám. Ebben az ártartományban biztosan nem találnál jobb öregedésgátló terméket. Elképesztő formulával, megfelelő mennyiségű retinollal, kiváló növényi kivonatokkal, könnyed textúrával és kellemes illattal rendelkezik, és hihetetlenül hatékony.

E R Ő S E N   A J Á N L O M! <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük