Nutri Clinic, Collagen – por kollagén néhány szóban

A kollagén termékekről édesanyámtól tanultam, aki mint egy érett nő, egyre gyakrabban különféle ifjúsági elixíreket keres magának. Szerintem ilyesmi nem létezik, viszont attól még nyugodtan ki lehet próbálni különböző termékeket, amelyeket a neten találunk.

Nemrég a Nutri Clinic COLLAGEN termékét rendelte meg.

Természetesen tesztelem a terméket, de kezdjük a legegyszerűbb dologgal. Mi a kollagén? A definíció szerint a kollagén elsősorban fehérje, amely ellenáll a nyúlásnak. Egyszerű szavakkal ez a bőrünk legfontosabb építőköve. Ha hiányban szenved a bőrünk, ráncok alakulnak ki, puffad a bőr és így tovább.

Nem csoda, hogy anya arra a következtetésre jutott, hogy a kollagén helyettesítése elengedhetetlen, és hogy szüksége van a kollagénre. Véleményem szerint könnyebb lenne kollagénes tablettákat bevenni, mert a Nutri Clinic kollagén laza és unalmas formája egyáltalán nem szól hozzám. Ezt a port koktélokhoz, joghurthoz és más italhoz lehet hozzáadni, ami problémamentes számomra. Én szívesebben lenyelnék egy tablettát.

Térjünk a lényegre:

Hogyan működik a Nutri Clinic Kollagén?

A gyártó ígéreteivel összhangban a terméknek minden olyan lényeges anyaggal kell ellátnia a szervezetet, amely sikeresen regenerálja bőrünk kollagén rostjait. Ennek köszönhetően:

  • erősíti a körmöket, a hajat és a bőrt;
  • lelassítja a bőr öregedési folyamatát;
  • csökkenti a bőrfáradtság jeleit;
  • természetes akadályt jelent a nap ellen;
  • felgyorsítja a szempillák és a haj növekedését;
  • ellensúlyozza a hajhullást.

így elméletileg azt csinálja, amit elvárunk egy termékről, amikor a szépségünkről gondoskodik. A por formájú kollagén azonban hatékony a gyakorlatban?

Anyukám szerint a termék hatékony, én viszont szkeptikus vagyok. Ez csak a placebo hatás, mivel oly sok oh-t és aha-t olvasott a termékről, így fogadok, hogy tudatlanul a legjobbnak tartja.

Véleményem szerint ez a termék nem okoz jelentős hatást. A kollagént tartalmazó termékek és a nagyon problémás testrészeket elérő rendszeres kozmetikumok jobban működnek. Szinte minden étkezéshez az előírt adagokban hozzáadtam és annak ellenére, hogy hűen hetekig használtam a Nutri Clinic Collagent, nem jutottam eredményre. A haj olajos kezelése és olaj használata közvetlenül a bőrön sokkal jobb. Számomra pénzpazarlásnak minősül, de ha valaki mégis szeretne por formájú kollagént fogyasztatni, nyugodtan tegye meg és remélhetőleg ez az eljárás meghozza nekik a kívánt eredményeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük