Melyik a legmakulátlanabb komplexum? Nanoil, Face Serum Hyaluronic Acid 2%

Üdv mindenkinek,

Biztos vagyok benne, hogy hallottál már a hialuronsavról, és tudod, mennyire előnyös a bőr számára, mert folyamatosan sok vizet kell hogy igyunk, és hialuronsavval kell kezelnünk a bőrünket – ha fiatalnak akarunk kinézni. Azt mondják, hogy a hialuronsav a rugalmas bőr magja. Nos, ez igaz, de sajnos senki nem magyarázza el, hogy milyen hialuronsavat kellene használnunk. Azt sem mondja senki, hogy a hialuronsavat tartalmazó szépségápolási termékek túlnyomó többsége egyszerűen … hatástalan. Ezért ma mindent megteszek annak érdekében, hogy minden információt megadhassak a hiányzó hialuronsav termékről. Miután elolvastad a bejegyzésemet, végre megtudhatod, milyen hialuronsavat vásárolj, ahhoz hogy arcbőröd igazi hialuronsavas kezelésben részesülhessen. Ezenkívül beszélek a legújabb felfedezésemről is – a Nanoil Hyaluronic Face Serum termékről. Készen állsz?

Hialuronsav: Típusok, hatások és minden, amit tudnod kell róla

Oké, nem írom le az összes létező hialuronsav terméket, mindegyiket külön bemutatva, mert valóban haszontalan lenne. És még időpazarlás is. Ami fontos, hogy tisztában legyünk egy fontos kérdéssel – a hialuronsavnak különböző molekulatömege létezik. Megtalálható alacsony, közepes és nagy molekulatömegű HA. Melyik a legjobb? Nyilvánvalóan a kis molekulatömegű hialuronsav a legjobb. Röviden, minél kisebbek a molekulák, annál mélyebbre képesek elérni. És természetesen azt akarjuk, hogy a hialuronsav mélyen behatoljon az arcbőrünkbe, és a legmegfelelőbben hidratálja azt. Miután behatolt a bőr legmélyebb rétegeibe, együttműködve a kollagénnel, fiatalos megjelenésű és sima tapintású bőrt eredményez.

Hialuronsav: Milyen hatásai vannak?

Hohó, rengeteg dologra képes a hialuronsav. Például a bőr nedvességgel való feltöltésére (megjegyzés: az egyik hialuronsavmolekula képes 250 vízmolekulát vonzani és megkötni!), Belülről kitölti a bőrt. Ez pontosan mit is jelent? Nos, azt hiszem, össze tudom hasonlítani egy puha párnával, amely felelős a bőr rugalmasságának javításáért és fiatalosságának megőrzéséért. Ne feledd, hogy a bőr magas hialuronsavszintje egyenlő azzal, hogy NINCSENEK RÁNCOK. Az életkor előrehaladtával a hialuronsav szintje drasztikusan csökken, ezért természetes hidratáló krémmel kell ellátnod az arcbőrödet – és ehhez nem kell kivárnod, amíg betöltöd a 40. életévedet!

Hialuronsav: Miért van ilyen kevés a szokásos kozmetikai termékekben?

Valóban, miért? A legtöbb esetben a szokásos kozmetikai termékekben kevés a hialuronsav, ami egyáltalán nem segít rajtunk. Tudom, hogy sokan nem ellenőrzik egy termék címkéjét / csomagolását, hogy megtudják, mennyi hialuronsavat tartalmaz. Sajnos, ha egy szépségápolási termék kevés mennyiséget tartalmaz ebből a természetes hidratáló összetevőből, akkor hiába hirdetik azt a címkéjén, hogy a termék hialuronsavval gazdagított – ami nem igaz. Csak azt akarják, hogy vásárold meg a termékeiket.

Amint  azt már sejteheted, egy ilyen termék nem fogja megadni a kívánt hatásokat. Ezért, ha hagyod, hogy a bőröd kapjon a hialuronsav erejéből, válassz olyan terméket, melynek összetevői listájának az elején szerepel a hialuronsav. Ügyelj arra is, hogy az összetevők listája rövid legyen. Minél kevesebb komponens van, annál jobb hatások érhetők el.

Hialuronsav: Miért akkor a  leghatékonyabb ha egy arcszérumban van?

Gondolom, logikus, hogy ha azt akarjuk, hogy valami mélyen behatoljon a bőrünkbe, ügyesen kell bejuttatni. Csak az arcszérum ami vizes állagú és megkönnyíti a hatóanyagok behatolását a legmélyebb bőrrétegekbe. A Nanoil arcszéruma a legkiválóbb minőségű kis molekulatömegű hialuronsavval készül, amelyet jól felszívódó arcszérummal kevernek.

A Nanoil Face Serum Hyaluronic Acid 2%hatalmas hialuronsav mennyiséget ad a leghatékonyabb formában, vagyis az arcszérumban rejtőzve. Ez maximálisan növeli a termék hatékonyságát.

Nanoil Hyaluronic Acid 2% face serum  – összetevők

A Nanoil Face Serum Hyaluronic Acid 2% termék nem terheli túl az arcbőrt. Valójában a termék összetevő listája csak négy elemet tartalmaz. Amint láthatod, a lista rövid. Ha az alapanyagról van szó, azt hiszem, nem foglak meglepni, ha azt mondom, hogy ez egy olyan víz, amely a hialuronsavval együtt (a lista második helyén szerepel) hatásos duót hoz létre – tökéletes a bőr hidratálásához. A többi összetevő állítólag megőrzi a szérum folyékonyságát, megóvja a romlástól, és segíti az összes aktív és hidratáló anyag mélyebb bejutását a bőrbe.

A Nanoil Face Serum Hyaluronic Acid 2% összetevő listájának elemzése során nem látok parabéneket, aromákat, színezékeket, szilikonokat és egyéb bizarr anyagokat, amelyekről ismert, hogy komedogének vagy irritálóak lennének. Amint látod, a képlet egyszerűen hibátlan. Az összetevők ilyen rövid listájának köszönhetően a Nanoil hialuronsavas arcszérum még az érzékeny és kuperózus bőrre is alkalmazható.

Nanoil Hyaluronic Acid 2% face serum  – előnyök

Miután több mint egy hónapig használtam ezt a terméket, így már beszámolhatok a következő hatásokról. A szérum:

  • hatékonyan javította a bőröm nedvességét
  • megszabadított a feszes és kiszáradt bőrtől
  • kellemesen simává és rugalmassá tette a bőröm
  • minimalizálta az irritációkat és végleg eltüntette őket
  • kiegyenlítette a bőrszínemet
  • törölte a finom ráncokat
  • meghosszabbította a smink tartósságát (feltéve, hogy reggel alakalmazza az ember a szérumot)

Nanoil Hyaluronic Acid 2% face serum  – hol lehet megvásárolni?

Nem vagyok nagyon kockázatvállaló, ezért a hialuronsav arcszérumomat a hivatalos Nanoil weboldalról szereztem be. Elég gyorsan megérkezett egy jól rögzített kartondobozba. Természetesen nem is én lettem volna, ha csak egy terméket rendelek. Csak nem tudtam ellenállni a kísértésnek, ezért argánolajat is tettem a kosárba. A Nanoil ajánlata nagyon klassz! De a hialuronsavas arcszérumuk a legjobb választásom – páratlan. És az ára! <3 Nézd meg te magad is: [nanoil.hu]

Oké, ennyi volt mára. Ha Nanoil arcszérumot – vagy bármely más hialuronsav arcszérumot – használsz, kérlek, ne felejtsd el megosztani a tapasztalataidat. Várom a visszajelzéseket.

Minden jót!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük