Marc Jacobs Decadence – illat vagy táska?

Helló!

Nem tagadhatom, imádom gyűjteni az illatokat. Van egy különleges helyem a fürdőszobában, ahol felsorakoztatom a kis üvegeket. Amikor kiválasztom a terméket, figyelembe veszem az aroma tartósságát, az eseményt, amikor viselhetem a parfümöt és az üveg kinézetét. Ma úgy döntöttem a kedvencemről beszámolok –  Marc Jacobs Decadence parfümről.

Mi a közös a parfümömben és a táskámban?

Úgy tűnik elég sok. A Marc Jacobs Decadence üvege egy táskára emlékeztet, amit, várd ki…. Marc Jacobs tervezett meg (Annie Buzantiannal együttműködve). Az üveg zöldes, míg a palackot kígyóbőr motívum díszíti. Az egész megjelenés egy rojt és arany lánc, amely egy vállszíjat utánoz. Nyilván, az üveget nem szabad a vállon viselni, mert könnyen eltörhet.

Milyen a Marc Jacobs Decadence illata?

Három illatot lehet megkülönböztetni. A fő jegyzetek: prugna, crocus és fleur-de-lis. A szív jegyzetei közé tartozik a damaszkéna rózsa, a Sambac jázmin és a fleur-de-lis gyökere. Az utolsó jegyzetek, amelyek az alapjegyzetekhez tartoznak, a következők: papirusz, vetiver és folyékony borostyán. Ha le kellene írnom, hogy milyen hatást keltenek az illatok, azt mondanám, hogy édeskés, de ugyanakkor éles és tiszta. A keleti, fás és virágos illatokhoz társítom. Véleményem szerint a Marc Jacobs parfümjei erős személyiséggel rendelkező nőknek alkalmas. Szerintem a Decadence tökéletes egy esti színházlátogatásra vagy más különös eseményre.

A Marc Jacobs Decadence illatok tartósak, az aroma sokéig érezhető a bőrön. Ha a hajadra fújod, néhány órával meghosszabbíthatod a tartósságát. Van egy nagyon egyszerű módja annak, hogy hogyan legyen hosszan érezhető a parfüm. Fújd be a vasaló deszkád! A vas melegével az illat behatol a ruha szálaiba. Ha ez a trükk mégsem tetszik, próbálj ki egy másik módszert. Használd a Marc Jacobs Decadence parfümöt a következő testrészeken: csukló, kar és láb hajlatokon (könyök és térd hátulján), nyakon, dekoltázson és a fülek között.

Ha egyedi parfümmel szeretnéd bővíteni a kollekciót, ami nem utolsósorban szép megjelenéssel és aromával rendelkezik, a Marc Jacobs Decadence illatot javaslom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük