Legjobb arcszérumom? Biotherm, Blue Therapy, Serum-In-Oil. Rangsor

Örökké tartott, mire megtaláltam a legjobb arcszérumot.

Minden kilátás ellenére, nem a legkönnyebb feladat.

Számos termék, melynek sûrû összetevõk mennyisége van és intenzív hatása allergiás tüneteket okozhat és irritálhatják a bõrt. Én hosszú utat tettem meg, mire megtaláltam ezt a tökéletes terméket. ’Utazásom’ során számos kellemetlen meglepetésben volt részem, mint az eltömített pórusok, a ’guruló’ szérum hatása, felszívódás helyett és még sok más furcsa helyzet, amirõl inkább azt kívánnám, hogy nem’történtek meg… Már szinte feladtam a fiatalító kozmetikum keresését, amikor a kozmetikusom egy olyan terméket ajánlott, ami omega csoportba tartozó esszenciális zsírsavakat tartalmaz.

Így találtam meg a Biotherm, Serum-In-Oil terméket Blue Therapy sorozatában.

Nem csak az olajok tartalma miatt csábultam el, hanem az alga jelenléte miatt is, amirõl ismert, hogy intenzíven regenerál és fiatalít. Ráadásul, a Biotherm olaj tengeri cukrot is tartalmaz, ami hidratál és feszesíti a bõrt.

A szérum’feladata regenerálni, fiatalítani és eltávolítani a ráncokat azzal, hogy egyensúlyban tartja a bõr pH értékét. Esténként érdemes használni, így elég ideje lesz teljesen felszívódni.

Az én bõröm kombinált és õszintén attól tartottam, hogy az olaj leterheli a bõröm és kellemetlen csillogást hagy maga után. Szerencsére nem így történt. Az éjszaka során az olaj felszívódik, és reggel csak azt látom, hogy milyen sima, megpihent és ragyogó a bõröm.

A Serum-In-Oil elsõ használata után már észrevehetõ a különbség. Arcszínem szép árnyalatot kap és pihentnek tûnik. Minden egyes nap után visszanyeri rugalmasságát és két hét után azt vettem észre, hogy kevesebb a ránc; a szem körülötti bõr is simább. Elégedett vagyok a szérum mûködésével, ezért már a második palackot is megvettem. Az arcápolásom során szem alatti krémet is használok, illetve száraz és éjjeli krémet, amelyek szintén a Blue Therapy sorozatba tartoznak.

Télen, amikor a bõr hajlamos a kiszáradásra és irritációra, az alapozómba keverek egy csepp szérumot. Ezzel további védelmet biztosítok a bõrömnek. A Biotherm Serum-In-Oil csillogást és egészséges megjelenést kölcsönöz a bõrnek.

Mindenkinek ajánlom a terméket, akik hatékony és intenzív fiatalító arcszérumot keresnek. A Biotherm Serum-In-Oil 30 ml kapacitású és meglepõen hatékony. Négy és fél hónapba telt mire elhasználtam a terméket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük