Lashcode szempilla szérum értékelés. Egy rövid történet arról, hogyan kezdtem el szeretni a szempilláimat

Sziasztok! <3

Ma szeretném nektek bemutatni az én hősömet, aki segített nekem visszanyerni egészséges, erős és dús szempilláimat – a Lashcode szempilla szérumot.

Bevezetés: A szempilláim néhány évvel ezelőtt

Esetemben a szempillámmal való problémák két éve kezdődtek. Vagyis, inkább két és fél évvel ezelőtt. Azelőtt egészen rendben voltak, nem voltak kiemelkedően hosszúak vagy dúsak, de rendben voltak. Sajnos idővel egyre vékonyabbak és töredezettebbek lett… Mai napig nem tudom, mi okozott a testemben olyan változást, amely ezt okozta. Úgy gondoltam, talán a szempillaspirálommal lehet a gond, amelyet a internetről rendeltem, anélkül hogy megnéztem volna összetevőit.

Szerencsére mára a szempilláim teljesen regenerálódtak és visszanyerték régi szépségüket és fényüket, de az idáig vezető út hosszú és kimerítő volt. Először megpróbáltam a sérüléseket szempillaspirállal elrejteni, de ez csak rontott a helyzeten, hiszen nem növesztette vissza a már elvesztett szempilláimat. Az így kialakuló réseket később műszempillával behelyettesíthető ugyan, de erre csak később jöttem rá. Így hát rendszeresen ragasztottam magamnak a szempillákat melynek eredménye…nem volt túl kielégítő. Így még több szempillámat vesztettem el! Az egyetlen dolog ami segíthetett a regenerálódás és az intenzív szempilla ápolás volt.

Mit használtam, mielőtt felfedeztem a Lashcode-ot?

Rengeteg (látszólag) jó ötletem volt arra, hogyan erősítsem meg szempilláimat. A kétségbeesett emberen bármi segít, nem igaz? Sajnos, nem mindegyik ötlet amelyet követtem volt hatékony…

A legrosszabb ötlet talán a szempilla töltés volt – ettől nemhogy nem regenerálódtak a szempilláim, de még jobban is töredeztek. A szempilla töltés nem erősíti a szempillákat a hirdetésekkel ellentétben! Csak akkor válaszd ezt a beavatkozást ha szempilláid gyönyörűek, erősek és dúsak.

Egy sokkal jobb választás lehet a természetes szempilla balzsam. Én a ricinusolajat választottam, amelyet napi rendszerességgel vittem fel egy régi szempillaspirál kefével.

Ez fáradságos volt de viszonylag hatékony. Ennek az olcsó természetes olajnak köszönhetően a szempilláim megerősödtek, de nem érte el azt a hatást, amelyre vágytam.

Lashcode szempilla szérum : Az első benyomásaim

Ekkor döntöttem úgy, hogy kipróbálom a első szempilla szérumomat. Nagyon reméltem, hogy ez majd jobban segít, mint a ricinusolaj. Azonban mielőtt megtaláltam volna a megfelelő szérumot, néhány átlagos termékbe is belefutottam. Végül rátaláltam a Lashcode szempilla szérumra.

Az első benyomásaim? Külsőre szép szempilla szérum – könnyed és nincs tolakodó illata ( amely sok másik szempilla szérum velejárója), nagy kiszerelés, praktikus applikátor. Az összetevők is elég jók voltak, hiszen a formula hidratáló, tápláló és a szempillák növekedését elősegítő anyagokat tartalmaz.

Rögtön elkezdtem használni. Az első felvitel is könnyen ment, hiszen a Lashcode szempilla szérum  egy nagyon hatékony kefével érkezik, amelynek segítségével könnyedén vihető fel a szérum a szempillák teljes hosszára.

Ahogyan azt már korábban is említettem, korábban több különböző szempillaápoló terméket is használtam, de a Lashcode-dal rögtön megbarátkoztam. Már az elejétől kezdve tudtam, ez a nekem való szempilla szérum!

A Lashcode használatának előnyei?

Úgy gondoltam, hogy a Lashcode első hatásai körülbelül 2 és 4 hét között válnak láthatóvá rendszeres használat mellett. Azonban azt senki sem mondta el, mik is azok az “első hatások”. Az én esetemben ez annyit jelentett, hogy a szempilláim erősebbek, sötétebbek és rugalmasabbak lettek. A növekedést csak később tudtam megfigyelni, de hogy teljesen őszinte legyek veletek, ez várható volt, hiszen nincs olyan szempilla szérum, amely azonnali hatásokat nyújtana. Ha a Lashcode mellett döntesz, várj türelemmel. Hamarosan elégedett leszel, higyj nekem.

A Lashcode szempilla szérum  összes előnye elérhető itt  www.lashcode.hu

Alább pedig felsorolom a Lashcode szempilla szérum használatának összes előnyét, amelyet tapasztaltan:

  • Erősebb és ellenállóbb szempillák
  • Sötétebb és feltűnőbb szempillák
  • Vastagabb, hosszabb és dúsabb szempillák
  • Nagyobb szemek
  • Szempillák, amelyek többé nem hullanak ki
  • Szempillák amelyek ellenállnak a töredezésnek

Azt hiszem magabiztosan állíthatom, hogy a Lashcode az egyik leghatékonyabb szempilla szérum, amellyel valaha találkoztam. Anélkül hogy különösebb erőbefektetést kelljen alkalmazzak, és anélkül hogy a szérum bármilyen irritációt okozott volna, a szérum segítségével a szempilláim láthatóan dúsabbá váltak. A mai napon (másfél hónappal a használat megkezdése után), a szempilláim szebbek, mint valaha.

Végső megjegyzések és tippek

Felmerül a kérdés, hogy vajon újravásárolnám e a Lashcode szempilla szérumot – hát hogyne! Véleményem szerint, ez egy rendkívüli szempilla szérum, amely jó összetételű, könnyed állagú és amelynek keféje megkönnyíti a felvitelét. És még csak nem is kell sokat fizetned érte.

Tipp: fogj össze pár barátoddal, és rendeljetek Lashcode-ot együtt, hogy így csökkentsétek az árát tubusonként!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük