Hogyan kezelem a mitesszereket? A szép és hibátlan bõr legjobb módszere

Sziasztok!

Nemrég bõrápolással kapcsolatos email-ekkel halmoztatok el. Az érdekel, hogyan távolítom el a mitesszereket és hogyan lehetséges, hogy ilyen sima arcom van. Higgyétek el, sokat foglalkozom vele. Tehát, a mai posztban bemutatom, hogyan kezelem a mitesszereket.

Smink eltávolítás

Mielõtt elkezdem a megfelelõ bõrápolást, alaposan eltávolítom a sminket. Egy pattanások elleni folyadékot használok, amit gyógyszertárban veszek. Sokba kerül, és bár nem olyan hatékony, a bõröm imádja. Eltávolítja a kozmetikumokat, faggyút és minden, a nap során felhalmozódott szennyezõdést. Ugyanezzel a termékkel letisztítom a nyakamat és még a hátamat is.

MIKRODERMABRÁZIÓ

Igen. A következõ lépésben mikrodermabráziót végzek el otthon. A kezeléshez egy különleges Beurer FC 76 márkájú eszközt használok. Ez a kütyü hámlasztja a bõrt, tisztítja a pórusokat és rendszeres használat után simítja az arcvonalát. Hogyan mûködik ez az eszköz? Egy vákuumhoz lehetne hasonlítani, mert szívja a bõrt, serkenti a vérkeringést és felgyorsítja a sejtek felépítését. Ugyanakkor a különleges kiegészítõje hámlasztja a bõrt és eltávolítja a mitesszereket. Hatás? A bõr sima és tiszta. Az eszközt minden kezelés után fontos fertõtleníteni.

Mit találunk a házi mikrodermabráziós táskában? A nagyszerû eszköz mellett ott van még a szabályzó lámpa, három abráziós tapasz (nagy és széles, precíz és érdes), 20 lecserélhetõ, kis szivacsokra emlékeztetõ szûrõ (meggátolják, hogy a faggyú és a lehámlasztott bõr megállítják az eszköz mûködését). Ezen felül, az én kütyümnek két sebessége van, fõ kapcsolója és 3 éves garanciája.

KOZMETIKUMOK

Amikor az arc tiszta és sima, felvihetjük a kozmetikumokat. Még egyszer egy cukor, méz és citromlébõl álló radírral kezelem az arcom. Utána, mélytisztító vagy lehámlasztó maszkot viszek fel. Amikor megmosom az arcom vagy leveszem a maszkot, az eltávolítja a legtöbb mitesszert. Utána, nyugodtan aludhatok!

És te hogyan harcolsz a mitesszerek ellen?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük