Hogy néz ki az önbarnító krém? Kedvenc barnító kozmetikumok

A lányok imádják a bronzszínt;) A nők többsége szereti a napbarnított testet. Azonban mit tegyünk tavasszal, vagy amikor felhős az ég? Én egy tisztességes barnító krémet tudok ajánlani. De óvatosan kell használni!

Hogyan használjuk az önbarnító krémet? Ez az egyik kedvenc termékem, amelyet minden nyár elején használok. Már a rövid szoknyák és ruhák viselése előtt elkezdem a bőrömre kenni. Kényelmetlenül érzem magam a fehér lábaimmal és fogadok, hogy ti ezt megértitek.

Ha önbarnító krémet használsz, jegyezd meg:

  • ne vedd a legolcsóbbat, mert lehet, hogy nem hagy egyenletes színt;
  • az olajanyagok száma számít, nem a barnító összetevők mennyisége;
  • a kozmetikum alkalmazása előtt hámlasszuk a bőrt;
  • a szín telítettsége az alkalmazott kozmetikumok mennyiségétől és az alkalmazások számától függ.

Tapasztalataim szerint elmondhatom, hogy egy jó minőségű önbarnító krém drágább ugyan, de megtérül. A bronzosító hatású olcsóbb kozmetikumok az erős dörzsölések ellenére elkenődéseket hagynak a bőrön. Ráadásul, az olcsóbb krémek valószínű, hogy narancssárga színt hagynak és ezzel a végeredmény nem természetes és mesterséges. Végülis olyan terméket keresünk, ami segít utánozni a napbarnított hatást, nemde?

Legjobb önbarnító krémek (véleményem szerint):

  • Dove DermaSpa, Summer Revived
  • Fabulous Self Tan Mousse Medium Vita Liberata
  • Saint Tropez Self Tan Bronzing Mousse

Íme, a 100 pontos kérdés. Tudja valaki, hogyan működik az önbarnító krém?

Csinálnék egy tesztet, de attól tartok, hogy a többség nem tudja a választ. Gondoltad, hogy a rendszeres önbarnító krém működik? Ha megfelel a bőrtípusnak, a krém teszi a dolgát különösebb odafigyelés nélkül. Azt is hallottam, hogy egyesek azt gondolják, az önbarnító krémek test tinták, ezért nem lehet lemosni. Badarság!

Az önbarnító krém egy olyan kozmetikai termék, amely a hatóanyagnak (DHA) köszönhetően, amely kémiai reakcióba lép a corneum aminosavakkal barnás árnyalatot ad a bőrnek. Az alkalmazástól számított 1-2 órával később a szín már látható. Ezért nem szabad vízbe menni, mert részben lemosható. Ezen felül a kozmetikumnak nincs elegendő ideje felszívódni, pedig kell neki. Továbbá fontos, hogy a napbarnította hatás eltűnik a természetes bőrhámlással.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük