Forradalmi újdonság a sminkemben. Lashcode szempillaspirál – vélemény

Sziasztok, Szépségek!

Ma egy új szempillaspirál értékelést hoztam nektek. Néhány hete tesztelem ezt a terméket. Kísértést kaptam, hogy megvásároljam a Lashcode-ot, mert egy kis luxusra vágytam. Ez egyébként mindig együtt jár a kiváló minőséggel is. Azt is kerestem, hogy valóban tartós és pontos smink termék-e. Az első felsőkategóriás választásom a Diorshow Iconic Overcurl volt, ami egyáltalán nem vált be. 🙁 Hogyan teljesített a Lashcode? Vajon megfelelt az elvárásaimnak? Erről lesz most szó.

A Lashcode szempillaspirál igazán jó első benyomást keltett bennem! Beleszerettem a gyönyörű matt csomagolásba. Számomra a hasonlóan minimalista Le Volume De Chanel szempillaspirálra hasonlít, mert egy egyszerű fekete csomagolást kapott egy szépen gravírozott logóval. Haszontalan dekoráció nélkül, mert a legmélyebb hatást ez a matt felület úgyis megadja. Azt hiszem, ez az a funkció, ami a Lashcode-ot vonzóbbá teszi számomra a Chanel szempillaspiráljánál.

Mindenesetre itt a legfontosabb az, ami a csomagoláson belül van. A Lashcode egy szépítő, ápoló formula kombinációja egy precíziós spirállal. Az applikátor egy tökéletes, legalábbis számomra tökéletes szilikon kefe. Nem túl kicsi, ezért gyorsan és könnyen használható, úgyhogy gond nélkül eléri a szem sarkát is. A formula bársonyos, minden szempilla zökkenőmentesen bevonódik. Azt hiszem, ez a hatás a szempillaspirál és a szilikon pálca megfelelő sűrűségének tulajdonítható, amely szépen elválasztja egymástól a szempillákat.

L E N Y Ű G Ö Z Ő!

Itt jön a lényeg! A Lashcode egy ápoló anyagokkal dúsított szempillaspirál, melynek köszönhetően egész nap táplálja és erősíti a szempillákat. A termék védelmet jelent a szempillák számára, ezért a kozmetikumot 2 az 1-ben terméknek is tekinthetjük. Hogyan javítja a szempillák állapotát? Mindenekelőtt a Lashcode Baicapil-nak köszönhetően, amely növényi kivonatok keveréke. Ez felgyorsítja a szempilla növekedést – szójacsíra kivonatot, búzacsíra kivonatot és Scutellaria Baicalensis gyökér kivonatot tartalmaz. Ezeknek az összetevőknek és a hozzáadott E-vitaminnak, argininnek és panthenolnak köszönhetően a Lashcode hidratálja, regenerálja, erősíti és simítja a szempillákat. Napi sminket tesz lehetővé amellett, hogy hosszú, rugalmas, vastag és erős szempillákat eredményez.

Ár. A Lashcode drága? Nagyon költségkímélő terméknek tartom, mivel tudom, hogy ez igazi minőség, amiért fizetek. Ez az ár nagyon alacsony, ha figyelembe vesszük a 6 hónapos lejárati dátumot, a forradalmi hatásokat és a szempillaspirál ápoló tulajdonságait. Véleményem szerint bölcs dolog, ha olyan terméket vásárol az ember, amely magas minőségű összetevőket tartalmaz, amelyek maximális tartást biztosítanak, ahelyett, hogy a szokásos, rosszabb minőségű szempillaspirálok mellett döntenénk.

LASHODE – SZEMPILLÁIM ELŐTTE ÉS UTÁNA

Mielőtt megvásároltam a Lashcode-ot, két szempillaspirált használtam egyszerre. Az egyik a színt és a vastagságot adta, a másik, vagyis inkább a másik ecset része a pillák szétválasztásában segített. Valójában a szemem sminkelésekor ritkán sikerült természetes hatást elérni. A szempilláim rövidek és vékonyak maradtak; professzionális megoldásra volt szükségük.

Lashcode-dal bevont szempilláim tökéletesnek tűnnek! Végre! Számomra ez egy igazi forradalom, hogy pontos és megdöbbentően szép sminkem lehet pillanatok alatt. A Lashcode szempillaspirál azt bizonyítja, hogy egy jó spirál és egy minőségi formula elegendő ahhoz, hogy a szempillák elkülönüljenek, megvastagodjanak, és mindehhez egyetlen réteg elegendő. Azt hiszem, a Lashcode tudja, mi kell a nőknek, és egyszerűen ezt is adja nekünk. És vajon tartósan? Habár nem vízálló a termék, egész nap a szempillákon marad, még akkor is, ha nagyon meleg van. Lassan kezdem észrevenni azt is, hogy a termék javítja a szempilláim állapotát is, amitől napról napra egyre jobban és jobban néznek ki a smink eltávolítása után is. Kevesebb pilla veszik ugyanis oda a kozmetikai pamacsokon sminklemosáskor és sokkal fényesebbek is lettek a szempilláim.

Próbáld ki a Lashcode-ot, és mondd el, hogy neked hogyan vált be ez a forradalmi újdonság! 😉

Tudj meg többet: www.lashcode.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük