Felfedem a vékony alkat titkát gyakorlát nélkül

Hogyan fogyjunk edzés nélkül? Lehetséges, mert az étkezés a siker 70%-t kiteszi. A fennmaradó 30% fizikai mozgástól függ, ami nem az unatkozó láblógatást és a szemöldök feletti izzadást jelenti. Megosztom veled a titkot.

Az anyagcserém nem a legjobb, bárcsak jobb lenne, mert a nehéz és zsíros ételeket sokáig emészti a gyomrom. Kiderült, hogy számomra az a jó, ha van egy jó napi tervem és ahhoz tartom magam. Amióta csak elkezdtem, nem volt nagy hasam, vagy úgynevezett úszógumim. A vékony test lényegében attól függ, hogy mit eszünk és milyen gyakran edzünk.

Tényleg megéri kipróbálni, lányok!

A VÉKONY ALKAT ELÉRÉSÉNEK MÓDSZERE EDZÉS NÉLKÜL

1. TV előtti nyújtás

Amikor végre hazaérsz, szeretsz a TV előtt lazulni? Ez rendben van. Nem feltétlenül kell változtatnod ezen az élvezeten. Elegendő lesz a TV-nézés módjának módosítani. Végezz cat camel nyújtást, lógasd a lábad, nyújtsd ki a hátad és lábad vagy ülj pár percig behajlítva a hasizmaidat – ez megteszi.

2. Beszéd közben mozogj

Gyakran telefonálsz? Én anyukámmal beszélek a leggyakrabban. Szinte minden nap felhívom, hogy megosszam vele, milyen volt a napom és mik történtek. Néha akár egy órán keresztül beszélünk, ami remek lehetőség az edzésre. Amíg a vonalon vagy, sétálj egy órát. Jobb, mint a semmi.

3. Csökkentsd a cukor bevitelt

Szereted az édességet, ugye? Én is, ezért nem tudom magam távol tartani a cukortól. Viszont próbálom helyettesíteni, méghozzá gyümölccsel. A cukrot fehér halálnak nevezik, mert szervezetünk feldolgozása során a bőr fehérjéket, például a kollagént elpusztítja. Ez a bőr elszíneződéséhez vezet. Csak korlátozd a fogyasztott cukor mennyiségét és nem lesz gond!

4. Mindig válassz valamilyen fizikai aktivitást

Ok, ez tehát nyilvánvaló, hogy vannak napok, amikor egyszerűen nincs kedvünk az edzéshez. Mégis ha a lift és lépcső, séta vagy troli között választhatsz, válassz bölcsen. Ha nem sietsz, én inkább az egészségesebb vérkeringést serkentő és nem túlterhelő fizikai aktivitást ajánlom.

5. Használj természetes olajokat

Gondolod, hogy elegendő a cellulit ellenes balzsam alkalmazása? Tapasztalataim szerint több természetes kezelést ajánlok. A természetes testolajok nem csak olcsóbbak, biztonságosabbak és könnyebben beszerezhetők, hanem hatékonyabbak is. Kiderült, hogy a megfelelő olajok használata segít küzdeni a cellulit ellen, és ezzel vékonyabb testalkatot kapunk. Ezek az olajok a kókusz, rozmaring és mandula olaj. Mind a három a kedvencem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük