C-vitamin a bőrre. A Nanoil Face Serum értékelése

Szia!

Ha megkérdeznéd, hogy melyik kozmetikai termék a legkedvesebb számomra, és melyik az, amire egyáltalán nem sajnálom a pénzt, akkor egy arcszérumot mondanék. Nem viccelek, teljesen bezsongtam ettől a bőrápoló terméktől. A szemkörnyéki krém a második kedvencem, de ma nem arról fogok beszélni.

Visszatérve a bejegyzés fő témájára, nemrég beszereztem a Nanoil Vitamin C Face Serum-ot. Abban a pillanatban beleszerettem, amint rápillantottam az összetevőkre. A termék iránti lelkesedésem egyre nőtt, és minden egyes elolvasott pozitív értékelése után nagyobb lett. Tudtam, hogy szükségem van erre a kincsre, így megvettem.

Most hadd biztassalak arra, hogy olvasd el a Nanoil Vit. C Face Serum-ról írt értékelésemet.

C-VITAMIN: azon kozmetikai összetevők egyike, amit nagy gonddal választottak ki, a kutatók és szakértők győzködésére. Minthogy a legerősebb természetes antioxidánsok közé tartozik, a C-vitaminnak számos jótékony hatása van a bőrre. Segít például legyőzni a ráncokat és az időskori foltokat. Tulajdonképpen ez a vitamin minden bőrtípusra jó, mindegyiken ugyanazokat a hatásokat váltja ki: serkenti a kollagéntermelést, megerősíti a kapillárisok falát, elhalványítja a pigmentfoltokat, és fokozza a bőr rugalmasságát. Ez egy igazi energiabomba a bőrnek! Most már értem, miért mondják, hogy nincs a C-vitaminhoz fogható.

Nanoil jó c-vitaminos arcszérum

Nanoil arcszérum. Végre itt van az a C-vitamin, amire vártunk!

A Nanoil arcszéruma egy nagyon jól kigondolt formula. Elsősorban olajmentes mivolta volt az, ami rávett, hogy leteszteljem. Hogy miért? Mert a legtöbb C-vitaminos szérum alap összetevője az olaj, a nehéz oldatok (főleg olajok) ugyanis segítenek a C-vitamin stabilizálásában, bár ebben az esetben ez nem így van. A Nanoil arcszérum nemcsak zsír- és olajmentes, de a C-vitaminnak is egy kivételes formáját tartalmazza, a 3-0-etil-aszkorbinsavat, ami a kozmetikai piac legújabb áttörése, egy tiszta formájú C-vitamin. Bizonyítottan ez fejti ki legerősebben a hatását a bőrhibákon. Érdemes kiemelni, hogy a C-vitaminnak ezen formája nem bomlik le a napsugárzás, a magas hőmérséklet vagy a bőr lipidjeinek hatására. Ez egy igen nagy siker, hiszen a C-vitaminnak éveken át csak instabil formája volt. De ez többé már nem így van.

Nanoil arcszérum. A formula, amit imádok

Nem zsíros, könnyed arcszérum, ami gyorsan felszívódik. Még néhány óra után sem fog fényleni a bőr. Emellett a sminket sem teszi tönkre, és olyan jól javítja a bőr megjelenését, hogy már néhány használat után abbahagytam az alapozó használatát. Ehelyett már csak a szempilláimat és a számat festem ki reggelente, aztán készen is vagyok.

Nanoil arcszérum. Csodálatos összetevők

Most pedig koncentráljunk az összetevőkre. Az 50 ml-es üvegbe a Nanoil a fantasztikus C-vitamin (amiről már beszéltem) és a Punarnava gyökérkivonat keverékét töltötte. Hogy ez micsoda? Nos, ennek a növénynek inkább Ázsiában ismerik el bőrre gyakorolt csodálatos hatását. Ha többet szeretnél tudni a Punarnava jótékony hatásairól, nézz utána néhány ájurvéda könyvben. Általánosságban elmondható, hogy ez a növény – amit Boerhavia diffusa-ként is ismernek – képes arra, hogy bőrödet elhalványítsa, megfiatalítsa és tökéletes megjelenést kölcsönözzön neki. Ez azt jelenti, hogy a C-vitamin egy igazi profi.

Nanoil ajánlott c-vitaminos arcszérum

Nanoil Vitamin C Face Serum. A hatásokról is beszélni kell, nem igaz?

A NANOIL VIT. C FACE SERUM HASZNÁLATÁNAK 1. HETE: Ha őszinte akarok lenni, nagyon meglepődtem, amikor észrevettem az első hatásokat, amik gyorsan megjelentek. Voltak már C-vitaminban gazdag bőrápoló termékeim, amik vagy a MAP vagy a SAP származékot tartalmazták, vagy valami még rosszabbat, a semmire sem használható aszkorbil-glükozidot. Most már tisztán látom a különbséget a stabil C-vitamin, valamint instabil származékai között. És ez a különbség hatalmas! Csak néhány napomba került, hogy bőrömet kipihentnek, kellemes tapintásúnak és hidratáltnak érezzem.

A NANOIL VIT. C FACE SERUM HASZNÁLATÁNAK 4. HETE: Egy hónapos C-vitaminos kezelés után már látom, hogy a bőröm is sokkal jobban van: sima, egyenletes tónusú, a pórusokat alig lehet észrevenni, és ragyog! Pontosan így kell működnie a C-vitaminnak! Nagyon elégedett vagyok a Nanoil Vitamin C Face Serum-mal és azzal, ahogy hat a bőrömre.

Amikor megrendeltem ezt a C-vitaminos szérumot, észrevettem, hogy a Nanoil-nak több szépségápolási terméke is van, nemcsak a bőrre, hanem a hajra is. Ha kíváncsi vagy, nézd meg te is őket ezen a linken: www.nanoil.hu. Mindenképpen fogok adni egy esélyt a többi Nanoil terméknek is. Ismered egyébként a Nanoil márkát? Használtad már valamelyik szépségápolási terméküket? Várom a kommenteket! <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük