Ásványi folyadék az Avène-től, dermatológiai laboratórium – Tesztem

Kedves smink rajongók,

Kérem, olvassátok el a legújabb kozmetikumról alkotott véleményemet. Ezúttal közelebbről megvizsgálom az Avène – ásványi folyadékot, amelyet dermatológiai laboratóriumában hoztak létre. Nemrégiben ez a márka mattító és színező folyadékokkal bővítette termékeinek kínálatát. Érdemes beszerezni?

A posztom végén egy rövid információt adtam az Avène márkáról mindazok számára, akik érdeklődnek a francia kozmetikai laboratóriumok iránt. Nem akartam a cikk felét ezzel tölteni, de szerettem volna tömören a lényegre törni. Élvezd az olvasást:)

Avène kozmetikumok – jellemzők

Mindaddig nem ismertem a márkát, mígnem az atópikus dermatitisz problémám olyan mértékben nem romlott, hogy nem tudtam normálisan működni, és a gyógyszertárakban rendelkezésre álló kozmetikumok egyike sem volt elég erős ahhoz, hogy segítsen. A bőrpír, szúrós érzés és a fertőzés fokozottabb veszélye arra késztetett, hogy beszerezzem az Avène dermokozmetikumot.

Az Avène egy olyan márka, amely gyengéd, gondoskodó és gyógyító hatású termékeket kínál és ezzel tökéletesek az érzékeny bőrre. Ismét, ezek a termékek gyengéd módon fejtik ki hatásukat, és ugyanakkor hatékonyak a gyulladás elleni küzdelemben. Ismertek a nedvesség és tápláló anyagok szállítására. Végül képesek a dermis természetes sav-bázis egyensúlyának megerősítésére.

Avène új termékei: ásvány folyadék

A közelmúltban az Avène szembesült ügyfelei elvárásaival, és ásványi folyadékokat hozott a piacra. Régóta vártam erre a pillanatra, mert az arcbőr gondozása egy dolog, mégis kevesen megakadályozhatják, hogy a gyulladás visszaszoruljon, különösen, ha nem megfelelő kozmetikumot használunk. Én, sajnos kétszer is megtapasztaltam.

Az Avène jó minőségű termékeket és univerzalitást kombinál. A legmagasabb hatékonysággal az ásványi folyadékok kétféle módon hatnak a bőrünkre:

  1. Megvédik a bőrt a napsugárzás ellen (SPF 50+ tartalmaznak).
  2. Színezik és mattosítják a bőrt, valamint világos árnyalatot kölcsönöznek, anélkül, hogy csillogó hatást keltenének.

Mi a fontos? Az a tény, hogy az Avène ásványi folyadékok 100% ásványi anyagokat, termálvizet és a tokoferolt tartalmaznak. A természetes anyagoknak köszönhetően a kozmetikumok védik a bőrt a naptól és a szabad gyökök romboló hatásától, valamint enyhítik az irritációt és szépítik az arcszínt. Véleményem szerint ez egy ideális színes kozmetikum a problémás bőrre (mint, amilyen az enyém).

Avène – a márkáról

Ez egy francia márka, amely közvetlenül a francia talaj belsejéből származó termálvízből készít kozmetikumokat. A dél-franciaországi hegyvidéki üdülőhelyet, ahonnan a vizet nyerik, évente több ezer psoriasisban szenvedő, atópiás dermatitisz és akár bőrkárosodásban szenvedő ember látogatja meg. Az Avène Dermocosmetics szerte a világon népszerű, és ez a népszerűség az általuk nyújtott nagyszerű tevékenységnek tulajdonítható. Hatékonyságukat több mint 300 laboratórium és klinika megerősítette a világ minden tájáról. Továbbá az Avène kozmetikumok Franciaországban első számú helyet kaptak, míg Európában a legjobb gyógyszertári termékek közül a második helyen állnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük