A legjobb választásom a hővédelemhez? Íme a legjobb hővédők!

Sziasztok  ❤

Rég nem írtam véleményt a kedvenc kozmetikumaimról – itt az ideje, hogy bepótoljam a lemaradást! Ezúttal a hajra való hővédő spray-ket rangsoroltam. Kíváncsiak vagytok a legjobbakra?

Az alábbiakban megtalálod a termékek listáját. Most pedig hadd osszam meg veletek néhány tényt. Fontosakat!

Tényleg károsítja a hő a hajat?

Óriási mértékben igen. Tényleg azt hiszed, hogy a hajad sima, egészséges és szép kinézetű marad, miután hónapokon keresztül minden nap kiegyenesítetted? Nem, nem fog.

Tarts szem előtt egy lényeges dolgot: a magas hőmérséklet károsítja a haj szerkezetében lévő keratint és felgyorsítja a víz elpárolgását.

Egyszerűen fogalmazva, a hő kétféleképpen teszi tönkre a frizuránkat. Először is, a haj elveszíti a nedvességet, ami szárazsághoz és töredezéshez vezet. Másodszor, károsítja a hajat természetes módon felépítő keratint, ezért a szálak gyengébbek és törékenyebbek lesznek.

Hogyan védjük meg tehát a hőtől a hajat?

Nem meglepő módon kozmetikai termékekre van szükségünk. De nem akármilyen termékekre. Olyanokhoz kell nyúlnunk, amelyek hőhatás elleni tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezek lehetnek olajok, kondicionálók vagy szérumok, de számomra a hővédő spray-ek biztosítják a legjobb hatást. Hogy miért?

 1. Könnyű állaguk van, így nem nehezítik el a hajat.
 2. Könnyű használni őket a spray-formának köszönhetően.
 3. Minden egyes hajszálat láthatatlan, védő bevonattal borítanak be.

Melyik hővédő spray-t válasszuk?

A megfelelő hővédő spray kiválasztása garantálja, hogy a haj biztonságos és ellenálló legyen a hőkárosodással szemben. Hadd mutassam be A LEGJOBB SPRAY-eket

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

nanoil HŐVÉDŐ SPRAY
 • Védelmet nyújt akár 430℉/220 ℃-ig.
 • Csökkenti az UV sugarak negatív hatásait.
 • Erősíti és revitalizálja a gyenge hajat.
 • Selymesebbé, fényesebbé és rugalmasabbá teszi a hajat.
 • Könnyebben fésülhetővé és formázhatóvá teszi a hajat.

A legjobb hővédő spray, amit valaha volt szerencsém használni. A Nanoil Heat Protectant olyan anyagok kombinációja, amelyek megvédik a hajat a károsító tényezőktől és a selyemfehérjéket, amelyek nagy javító potenciállal rendelkeznek. Mindezeket egy súlytalan, vízbázisú formulába tették, amelynek kellemes illata van és a hajszálakat a hajtövektől a hajvégekig beburkolja a maximális védelem érdekében. Használható nedves vagy száraz hajra. Vannak azonban további előnyei is! Próbáld ki te is!

Több információ a hivatalos honlapon – nanoil.hu

BALMAIN THERMAL PROTECTION SPRAY

 • Pajzsként működik a hőkárosodás ellen.
 • Megakadályozza a haj kiszáradását.
 • Simaságot kölcsönöz a könnyebb fésülhetőség érdekében.
 • Erősíti, táplálja és hidratálja a hajat.

Nekem rögtön megtetszett ez a rózsaszín hajpermet, mert csodálatos illata van, ami sok órán át megmarad a hajamon. A Balmain hővédő spray könnyű és hatékony. A formula tartalmaz néhány védőanyagot és extra tápláló összetevőket, mint a panthenol és a selyemfehérjék. A termék nem terheli le a hajat, de sokba kerül és nem tart sokáig.

KEMON AND 13 HEAT SPRAY

 • Védi a hajat a hőkezelés okozta károsodástól.
 • Megakadályozza a szabad gyökök okozta károsodást.
 • Minimalizálja a haj kiszáradását.
 • Kihozza a haj természetes fényét.

Ez a hővédő spray az egyik legolcsóbb lehetőség, de az alacsony ár nem jelent rossz minőséget. A Kemon kombinálja az antioxidánsokban gazdag ferulasavat szőlőmagkivonattal és olyan anyagokkal, amelyek segítenek nekünk a haj biztonságos formázásában. A termék egyszerű, szórófejes flakonban érkezik, és könnyű állagú, tökéletes a vékony hajra is. 

SCHWARZKOPF OSIS+ FLATLINER SPRAY

 • Védelmet nyújt akár 392℉/200℃-ig.
 • Megállítja a szöszösödést és a statikusságot.
 • Kisimítja és megszelídíti a rakoncátlan hajat.

Biztos vagyok benne, hogy az élénkpiros ‘OSIS+’ felirat a flakonon megragadja a tekintetet, és ez a hővédő nem marad észrevétlen! Az alacsony ár és a könnyű használatot biztosító spray-applikátor is csábító lesz. A formula selyemből és búzából származó erősítő fehérjékben, valamint növényi olajokban és kivonatokban gazdag. Sajnos a Schwarzkopf spray elnehezítheti a hajat.

OUAI HEAT PROTECTION SPRAY

 • Véd a magas hőmérséklettől.
 • Csökkenti a haj töredezését és törékenységét.
 • Jobb és tartósabb hatást eredményez a hajformázási rutin segítségével.

Ez az egyszerűnek tűnő termék jó választás azoknak, akik olyan terméket keresnek, amely megakadályozza a hőkárosodást és egyúttal hosszabb ideig tartóssá teszi a frizurát. Kicsit hasonlít egy hajlakkhoz, de polimereket tartalmaz a szélsőséges hőmérséklet elleni védelem érdekében, valamint olyan tápanyagokat, mint a jojobaolaj, a panthenol, az E-vitamin és nem kevesebb, mint 12 növényi kivonatot! Könnyű állagú, nem túlterhelő spray, amely kellemes illatú.