2017 Kozmetikum Kedvencek

Sziasztok Lányok!

Az év kezdete óta sok új termék kapott helyet a sminkes táskámban. A számodra legérdekesebbeket választom ki. Élvezd az olvasást!

Laura Mercier Joie de Vivre Cheek Blush

Őszintén, ez nem egy általános pirosító. Sikeresen helyettesítheti a szemhéjfestéket. Finom árnyalata van, nem erős és gyengéden finiseli a sminket. Tökéletes a világos bőrön, szőke hajhoz és kék szemekhez. Neki köszönhetően a bőr friss, ragyogó és oxigenizált. A Laura Mercier Joie de Vivre arcpirosító kis dobozban van kis tükörrel.

Dior DreamSkin Mask

Ez a termék mindenkinek ajánlott, bőr típustól, kortól és nemtől függetlenül. Szalicilsavat, glikolsavat és citromsavat tartalmaz. Ha a maszkot vízzel keverjük abból radír lesz, amivel alaposan tisztíthatjuk a bőrt és elhalt hámsejteket. A Dior DreamSkin Maszkját egy előzőleg tonizált arcra ajánlatos használni. Ahhoz, hogy a kozmetikum jól működjön, hagyjuk legalább két percig az arcon, majd bő vízzel mossuk ki.

Pinsel Seife Brush Soap

Bármely drogériában kapható. Még a legkoszosabb keféket megmossa és eltávolítja a vízálló kozmetikumokat. Biztonságos az érzékeny bőrre, nem irritál, és nem károsítja a sörtét. Jegyezzük meg, hogy az ilyen szappant minden használat után meg kell szárítani. Ne csukjuk be a dobozt, mert benne baktérium képződhet. Ezek aztán átmennek a kefére, majd a bőrre és pattanásokat okoznak.

Givenchy Prisme Libre Travel Powder

Mattit, könnyen használható és hosszú időre rögzíti a sminket. A púdert puffal kell felvinni, ami benne van a csomagolásban. A Givenchy Prisme Libre Travel Púdere könnyed formulájú, felszívja a túlzott faggyút és egyaránt működik normál és zsíros bőrön. A termék nagyon kicsi, ezért bármely táskában és sminkes tasakban elfér; Utazásra is alkalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük