ÚJ! Benefit Kozmetikumok: Cheek Parade Arcpirosító and Bronzosító Paletta. Véleményem

Sziasztok, Lányok,

Ma lerí rom, hogy milyen tapasztalataim voltak a Benefit arcformáló palettájával. Három hete használom, ezért el tudom mondani, hogy megéri-e megvenni vagy sem.

Azt hiszem, nem kétséges, hogy az arcpirosító és a bronzosító eléggé fontos kozmetikumok, és feltételezem, hogy a legtöbben ezzel egyetértenek velem. Valószínűleg tudjátok, hogy mi történik, ha rossz terméket használunk az arcon és a rossz alatta nem csak a téves árnyalat kiválasztására gondolok, hanem a minőségére is. Az, ami szegényes, nem felel meg az elvárásainknak. Nincs annál rosszabb, amikor egy óriási rózsaszín folt elrontja az egész sminket, amit oly sokáig tökéletesítettünk.

Meg lehet nyugodni, a Benefit nem fog csalódást okozni és a termékei, mint az arcpirosítók, bronzosítók és highlighterek a legjobb értékelésekkel rendelkeznek. A Cheek Parade paletta nem más, mint az összes ikonikus arcpirosító és a bronzosító gyűjteménye, egy gyönyörű dobozban zárva. A paletta levesz a lábadról. Mindent, ami az arc kontúrozásához és kiemeléséhez szükséges, benne megtalálod; még akkor is használok, amikor vagányabb sminket szeretnék. A Hool és a Hoola Lite két árnyalattal rendelkezik, ami bronzosítóként és highlighterként is használható. A Dandelion nevű gyönyörű árnyalat felemeli a sminket. Használjuk arcpirosítóként, hisz meleg és hideg tónusokkal is jól néz ki. A titka abban rejlik, hogy kivételesen és hihetetlenül „hűvös” rózsaszín árnyalatú, ami melegebb jegyzetekkel keveredik. A Dandelion (mint a paletta bármely más árnyalata) a szemhéjakon is alkalmazható, amelyet a klasszikus szemhéjfestékekkel lehet vegyíteni. Személy szerint szerelmes vagyok két csillogó árnyalatba: az egyik arany és rezes bronz, amely az ikonikus Rockateur-nak felel meg. Három hónapig törtem magam a kísérletezéssel és játszadoztam a fényekkel és árnyalatokkal. Ugyanezt használom a vállamon, halántékon és a dekoltázson… Ez az árnyalat nem csak az arcot kontúrozza, hanem egészséges és sugárzó megjelenéssel ajándékozza a bőrt. Az arccsont és egyéb részek kiemeléséhez Galifornia árnyalatot használok, ami arany és rózsaszín keveréke. Ez a szín lesz a tavasz és nyár első számú választása. Gyönyörűen alkalmazkodik a napsütötte archoz. Viszont komolyabb eseményekhez is használom, majd szájrúzst viszek az ajkakra. Bűbájos hatást eredményez. Ezért, ha egy jó kontúrozó palettára vágysz, a Cheek Parade tökéletes. Azok, akik jobban szeretik a sminkelés művészetét keverhetik a paletta színeit vagy akár más kozmetikumokkal. Én a Too Faced Chocolate Bar-ral (tuti, hogy ismered) kevertem és elképesztő volt! Mint minden más Benefit termék, úgy a Cheek Parade is tökéletes állaggal és hihetetlen pigmentációval rendelkezik. Mindenkinek ajánlom a forró nyári napokon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük