Teszteltem a Nanolash Cluster Szempillákat

Sziasztok lányok!

Ma egy olyan termék véleményével jövök, ami teljesen átalakította a külsőmet – szó szerint! Úgy döntöttem, hogy tesztelem a Nanolash DIY lash extensions-t. Néhány pillanat alatt sikerült olyan külsőt elérnem, mint Kim Kardashian vagy más hírességek!

Többször panaszkodtam már a szempilláimra a blogon. A természetes szempilláim elég gyengék, világosak és hajlamosak a kihullásra. Valószínűleg az évek óta tartó félig tartós műszempilla megtette a hatását. Elég sokáig küzdöttem a hajhullással és a szempilláim sérülésével. Azonban nem tudtam teljesen visszaállítani az eredeti állapotukat.

Amikor úgy döntöttem, hogy tesztelem a Nanolash DIY Eyelash Extension-t nagy elvárásaim voltak. Ma szeretném megosztani veletek a véleményemet!

DIY Lash Extension – az első benyomásaim

A DIY Lash Extensions 36 fürtszempillával érkezik, 3 különböző hosszúságban: 10, 12 és 14 mm. A gyártó egy teljes szempilla hosszabbító készletet is kínál, amely tartalmaz:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash remover;
  • Nanolash sealer;
  • rozsdamentes acél szempilla applikátor.

Miután kivettem a fürt szempillákat a dobozból, pozitívan meglepődtem. Puha és rugalmas szempillák mélyfekete színben. Be kell vallanom, hogy ezeket a Nanolash otthoni használatra szánt műszempillákat nyugodtan nevezhetem prémium terméknek.

Gondosan elolvastam az utasításokat. Kész szempilla megjelenés 10 perc alatt? Egyetlen alkalmazás hatása akár 5 napig is kitart? Úgy hangzik, mint egy valóra vált álom, ezért ki kellett próbálnom.

Egyszerű szempilla hosszabbítás otthon – tényleg működik?

Még soha nem próbáltam ki az otthon használható DIY Eyelash Extension-t. Ha szempillacsíkról van szó, az már egy egészen más történet. Figyelembe véve, hogy a gyártó állítása szerint a felhelyezés körülbelül 10 percet vesz igénybe, bekapcsoltam a stopperórámat. Itt volt az idő, hogy elkezdjük!

Vékony rétegben felvittem a kötőanyagot, majd az első, a második, a harmadik és a negyedik fürtöt a szempilláim alá, a szempillavonaltól kb. 1 mm-re helyeztem fel. Ugyanezt a folyamatot megismételtem a másik szememen is. Az eredmény? 8:45 – pontosan ennyi időbe telt, mire sikerült elérnem álmaim szempilláit!

Kicsit közelebbről is megnéztem az alkalmazásom eredményét. Észrevettem, hogy az összekötő vonal gyakorlatilag láthatatlan volt, és a műszempillák nagyon jól összeolvadtak a természetes szempilláimmal. Ez alapján állíthatom, hogy ezek a legjobb fürt szempillák, amiket valaha próbáltam!

Fürt szempillák DIY felhelyezéshe

Nanolash szempillák – Charm modell és álmom megjelenés

A DIY cluster szempillák valóban 5 napig tartanak?

A gyártó jelezte, hogy a DIY Eyelash Extension-nek 5 napig kell fennmaradnia. Nem lennék önmagam, ha nem ellenőrizném ezt!

A műszempillákat hétfőn helyeztem fel. Egy finom hatást szerettem volna 10mm-es és 12mm-es fürtökkel, ami tökéletes volt a munkához. Vasárnap még mindig a helyén volt a műszempilla hosszabbítás!

Úgy döntöttem, hogy 7 nap után leveszem őket, bár szerintem még egy kicsit tovább is hordhattam volna. Megosztom azonban a megfigyeléseimet. A gyártó jelezte, hogy ezek a szempillák eldobhatóak. Azonban miután levettem őket, a fürtök nem deformálódtak, és megtartották eredeti formájukat. A ragasztót könnyen eltávolítottam a csíkokról az eltávolító segítségével. Ami engem illet, a fürtös szempillák újra felhasználhatók, amit mindenképpen meg fogok tenni!

DIY Eyelash Extensions Starter Kit

Ajánlom a Nanolash cluster szempillákat?

A DIY Eyelash Extension egy olyan termék, amit nyugodt lelkiismerettel ajánlhatok. Először is, nagyra értékelem a Nanolash fürtszempillákat:

  • gazdaságosság – egy doboz 4 műszempillát biztosít, és újra tudom használni a clustereket;
  • egyszerűség – a Nanolash DIY Lash Extensions segítségével lehetővé vált az egyszerű otthoni szempilla hosszabbítás;
  • változatosság – a készletben 3 különböző hosszúságú fürtszempilla található, és a márka weboldalán akár 8 stílus is elérhető!

Az otthoni alkalmazásra kész cluster szempilla nekem nagyszerűen beváltak. Szabadon változtatthattam a méreteket, hogy megteremtsem álmaim szempilláit és elérjem a kívánt eredményt.

Lenyűgöző tekintet 10 perc alatt? Én azt mondom, igen!