Shungite & Salicylic Acid Black Sampon – Vélemény

Most olyan samponokra és újdonságokra összpontosítok, amelyeket nemrég sikerült beszereznem. Ezúttal a Fratti ásványi samponjáról lesz szó. Te is kíváncsi vagy erre az újdonságra?

Kezdjük azzal a fontos ténnyel, hogy – mi is az a shungite?

Shungite – olyan típusú ásványi olaj, amely 99%-ban tiszta szenet tartalmaz. A legtöbb szépségápolási termékben tisztító és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A shungite intenzív fekete színt ad és nagyon hatékony. Amikor először láttam a shungite hajápolási termékeket, egyszerre megdöbbentem és kíváncsi is voltam.

Kezdjük is el a termék értékelését!

Fekete shungite sampon – a Fratti egyik olyan terméke, mely tartalmazza ezt az összetevőt. Azt hiszem, számos más márka kínálatában is megtalálhatjuk ezt a természetes összetevőt, hiszen a shungite egyre népszerűbb a szépségápolás világában.

A shungite sampon tartalmaz (kivéve a tiszta shungite-ot);

  • csalánkivonatot,
  • rozmaring kivonatot,
  • hypericum kivonatot.

A nagy koncentrációjú shungite-nak köszönhetően ez az ásványi sampon tökéletes termék a zsíros, ritkuló és festett hajhoz. Ajánlott mindazoknak, akiknek a haj és a fejbőr tisztítására is szükségük van csak úgy, mint azoknak, akik szeretnék erősíteni hajukat. A sampon rendszeres használata:

  • frissíti és tisztítja a hajat és a fejbőrt;
  • megakadályozza a zsírosodást;
  • megállítja a haj elvékonyodását, mert serkenti a véráramlást;
  • kiemeli a haj természetes szépségét és ragyogását.

Az én véleményem:

A fekete ásványi shungite sampon érdekes választás azok számára, akik rendkívül zsíros hajtól és fejbőrtől szenvednek. A haj tovább marad friss; csak hetente kétszer kell mosni. Kétségtelen, hogy a termék működik. A szalicilsav és a rozmaring kivonat nagyszerű frissítő duettnek bizonyul.

A sampon gazdag konzisztenciával rendelkezik, de könnyű használni. Vízzel kicsit lehet higítani, ami egyébként az egyik legjobb hajmosási módszer is egyben. A termék költséghatékony. Ez az egyik olyan sampon, amelyik úgy habzik, mint a csuda, és én így szeretem. Mindent lemos a hajról; még a paraffint és nehezebb olajokat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük