Nanoil Argan Oil véleményezés

Gyakran kérdeztek engem a természetes növényi olajokról. Szeretnétek tudni, hogy melyiket tartom a legjobbnak és melyiket ajánlanám. Kérdések merülnek fel az ilyen szépségápolási termékek alkalmazásával kapcsolatban is. 

Ma eloszlatom a kételyeiteket. Elmondok ezt-azt a legjobb argánolajról, amit sikerült megtalálnom a piacon. Valójában többen vannak, akik ugyanezt a véleményt osztják. Milyen termékről van szó? Ez a Nanoil Argan Oil – a kozmetológusok, bloggerek, szépségszakértők kedvenc növényi olaja.

Az argánolaj és összetevői, amit imádni fogsz

Miért érdemes argánolajat használni a haj és a bőr javítására? Miért pont ez az olaj a legnépszerűbb természetes szépségápolási termék? Nos, számomra ez az összetétele miatt van. Tudtad, hogy a tiszta argánolaj több mint 200 hatóanyagból áll? Lenyűgöző, nem igaz? Néhány összetevő, amelyet a hidegen sajtolt argánolajban megtalálhatsz:

 • polifenolok – antioxidáns hatásuk van.
 • szkvalén – kezeli a faggyúmirigyeket (megfelelő mennyiségű olaj kiválasztására készteti őket) és hidratálja a száraz bőrfelületeket
 • tokoferolok – egy E-vitamin összetevő, amely harcol a szabad gyökök ellen és lassítja az öregedést.
 • Omega 3 és 6 – javítja és kisimítja a bőrt és a hajat, késlelteti az öregedést, valamint elősegíti a fiatalabb és egészségesebb kinézetű bőr kialakulását. 
 • butyrospermol – védi a bőrt és enyhíti az irritációkat, beleértve a túlzott napozás okozta irritációkat is.
@nanoil.official

♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL

Nanoil Argan Oil és annak hatása a bőrre és a hajra

A fent említett összetevők, úgy gondolom, hogy megmutatják, hogy ez a teljesen természetes szépségápolási termék valójában milyen hatásos.

Mire használhatod a Nanoil Argan Oil-t? Nos, én rendszeresen alkalmazom a hajamra és masszázsolajként is használom (mellékes megjegyzés: észrevettem, hogy a lábamon van narancsbőr). El kell ismernem, hogy körülbelül egy hónapon belül a hajam jelentősen javult. Most már puha, fényes és nagyon sima.

Ami a bőrt illeti, rugalmasabb és feszesebb lett. A narancsbőr csökkent, de tudom, hogy ez az edzésnek is köszönhető. Csak azt tartsd szem előtt, hogy az olaj önmagában nem fogja eltüntetni ezt a bőrhibát.

Gondolataim a Nanoil Argan Oil-ról

Ez az olaj a kedvencem a teljesen természetes szépségápolási termékek közül. Írhatnék egy kilométeres beszámolót arról, hogy mennyire értékelem az argánolaj sokoldalúságát, de azt hiszem, jobb lenne, ha helyette csak egy rövid összefoglalót adnék. Érdemes megvenni a Nanoil Argan Oil-t, mert:

 • nagy értéket képvisel és nagy kiszerelésben kapható,
 • segít csökkenteni a narancsbőrt és simábbá teszi a bőrt,
 • hidegen sajtolt és finomítatlan,
 • tökéletes a haj olajos kezelésére,
 • remekül működik szérumként a töredezett hajra,
 • alkalmazható arcra, körömre, térdre, lábra,
 • multifunkciós, ami ideális kozmetikum az utazáshoz.

nanoil ARGÁN OLAJ

Tanúsított Nanoil Argan Oil

Ha mindezen hatások elérésére számítasz, biztosnak kell lenned abban, hogy az általad használt argánolaj a legjobb minőségű. Az, hogy képes-e az ígért eredményeket hozni, a kivonási eljárástól függ. A Nanoil Argan Oil nem finomítot, ami azt jelenti, hogy minden tápanyagát megőrzi. Ez az olaj hidegen sajtolt, ami ismét biztosítja a kozmetikum magas minőségét.

Összefoglalva, ha ki szeretnéd próbálni az argánolajat, akkor a Nanoil Argan Oil használatát javaslom. Használd, különösen akkor, ha egy olyan mindenre alkalmas olajra van szükséged, amely segít rendbe hozni a hajad és a bőröd.