Megjelenés megváltoztatása: Bőrhibák eltávolítása az arcbőlről?

A bőrhibák, mint pattanások, foltok és foltok esztétikailag megnehezíthetik a nap minden részét, és bár ezek eltávolítása lehetetlen, Önnek van hatalma a régió megváltoztatására. Lássuk, hogyan lehet eltávolítani a bőrhibákat, különösen a világító bőrtől, hogy Ön is ápoltabb és karcsúbb megjelenésű legyen.

A bőrhibák megállapítása

A pontok, pirosságok, meghatározó vonalak, szabad szemmel látható foltok, pigmentáció, sötét körök és más bőrhibák megváltoztathatják az arc megjelenését. Leggyakrabban ez a hormonális változás, a napfény hatásának vagy az öregedés csökkenésének tudható be. Ezek eltávolítása elősegítheti a ráncok, a ráncok, a fakó bőr és a szárazság kialakulásának elkerülését, ami egyaránt igaz a nők és a férfiak esetében.

Bőrhibák eltávolítása

Néhány ember számára a bőrhibák eltávolítása természetes módszerekkel lehetséges:

  • Almaecet és olívaolaj keveréke: A megerősítéshez használjon almaecetet és olívaolajat. Az ecet a savas pH szintjén az arcbőr hámlasztásához és a bőrhibák csökkentéséhez használható, míg az olívaolaj biztosítja a hidratálást és a bőr rugalmasságának és feszességének fenntartását. Keverjen össze egy teáskanál ecetet egy teáskanál olívaolajjal, és masszírozza az arcbőröre, különösen a részek körül, amelyeken bőrhibákat észlel. Hagyja, hogy a keverék rájuk telepedjen és amilyen hosszút tud. Ezután mossa le meleg vízzel.
  • Levendulaolaj: A levendulaolaj rendkívül hasznos a bőrhibák eltávolításában. Eltereli mikroorganizmusok fertőzéseit, ami elveszik a bőrhibákat, és helyreállítja az arcbőr megjelenését. Egy kis kapaszkodó segít a bőrhibák csökkentésének, így össze kell kevernie egy teáskanál levendulaolajat egy csepp vízzel. Mint almaecetes, az arcához masszírozza, öblítse le meleg vízzel, és lazítson.
  • Hidratálás szempontjából: Az arc arcbőrének a pórusokban való elakadás miatt pigmentáció élesebbnek látszhat. A rózsaszínű jelzések, foltok, meghatározó vonalak és más bőrhibák megelőzése érdekében fontos, hogy hidratálja az arcát. Keverjen össze egy teáskanál mindenütt krémet és néhány csepp olajos bőr típusú szappant. Alacsony forgású vegyilegekkel forró vízzel habformával dolgozhat, hogy a szemek körüli bőrhibák elkerüléséhez sokféle hidratáló szemetes hatású legyen.

Kozmetikumok

A bőrhibák eltávolítására a kozmetikumok használhatók. Ezeknek a pörkölt, halványszürkével, sötét szemre és bőrhibákra kifejlesztett speciális krémeknek a rendszeres használata jelentősen csökkenti ezeket a bőrhibákat, és felgyorsítja a bőr sarkainak megpuhítását. Ezek a különleges krémek cinket tartalmaznak, ami segít megvédeni a napfénytől és a melegtől. A rendszeres használat mellett célszerű az éjszakai krém is használni, amely segít az arcbőr éjszakai regenerálódása és megszabadul a bőrhibáktól. Végül a megfelelő genetikai alapokon alapuló minőségi kozmetikumok használata elősegítheti a sötét foltok, a pigmentáció és a mélyebb ráncok csökkentését, így mindig vegye a legjobb márkát.

Vegyi arclemosók

Az arclemosók enzimek, shea vaj, jojoba és sóolaj tartalmúak. Ezek enzimmel irritálják az arcbőrt, a bőrhibák mögöttpazarló megoldásokat tudnak adni. Ezek a gondosan kiválasztott vegyi anyagok segítenek eltávolítani a pigmentációt és az elszíneződést, miközben hidratálják és megtáplálják a bőrt. Hagyja őket 20 percig az arcán, a szaruhártyák közötti és szemöldök közötti régiókra, mielőtt lemossa.

Egészséges étrend

A bőrhibák szűkíti az előnyöket, ha az egészséges étrend fontos a bőr egészségének fenntartásához és az egészséges alapszínhez. Az alábbi táplálékkiegészítők seg