Kézzel készített smink ötletek

Üdvözöljük blogunkon, ahol számos kreatív ötletet mutatunk be, amelyek segítenek önállóan elkészíteni sminkjét és sminkszerszámait. A most bemutatott szépségtrükkök elfogadásával személyre szabott, egyedi sminkkollekciót állíthat össze.

1. DIY Sminkalap

DIY Sminkalap kép

A sminkalap egy alapvető termék, amely minden sminkrutinban szerepel kell, mert segít a bőr előkészítésében és a smink egész napos tartásában. Készítsünk kiváló minőségű sminkalapot otthon Aloe Vera gél, glicerin és vizet kombinálva. Az elkészített alapot könnyű felvinni az arcra, és az aloe vera hidratálja a bőrt, a vizet pedig a sejtek nedvességtartalmának fenntartásában védőréteget képez.

2. DIY Ajakfény

DIY Ajakfény kép

A szép és ápolt ajkak megadnak minden szettnek. Próbálja ki a mandulaolaj és a méz kombinációját! Az ajakfény szinte azonnal hidratál és táplál. A mandulaolajban lévő E-vitamin megvédi az ajkakat a kiszáradástól.

3. DIY Szempillaspirál

DIY Szempillaspirál kép

Arról, hogy ez az összetevő nélküli szempillafesték még a legérzékenyebb szemek számára is jó. Szerezze be a szükséges összetevőket a helyi boltban: tiszta aloe vera gél, szén-dioxid és E-vitamin, és készítsen otthoni szempillaspirált!

4. DIY Szemhéjpúder

DIY Szemhéjpúder kép

Az otthoni szemhéjpúder nagyszerű módja annak, hogy ellenőrizni lehessen az összetevőket és a színárnyalatokat. Az alapítvány alapanyagaként az élelmiszeripari szín- és térfogatporokból, valamint a baba hintőporából készült.

5. DIY Bronzpolír

DIY Bronzpolír kép

Ez a bronzer recept egyszerű, és csodálatos színt ad a bőrnek. Rizs liszt, boltban kapható kakai por és növényi olajok keverékével készül.

Bízunk benne, hogy ezek a smink ötletek segítenek abban, hogy szépség rutinját egy személyre szabott, környezettudatos, egészséges és pénztárcabarát rutinná alakítsa át. Amellett, hogy a saját sminkje elkészítése szórakoztató, olyan összetevőket is felhasználhat, amelyekre biztosan tudja, hogy a bőreu jól reagál. A saját sminkje elkészítése során minden alkalommal kompromisszummentes szépségápolásban részesülhet.