Kevin Murphy újraalkotja a hajad! Repair Me kollekció

Kevin Murphy egy ausztrál fodrász, aki a hírnevét úgy szerezte, hogy vegán és környezetbarát termékeket hozott létre a hajápoláshoz és a hajformázáshoz, amelyek nem terhelik a modellek gyönyörű hajszálait. Nyilvánvaló, hogy sok órányi fotózás alatt a hajat nemcsak a formázó kozmetikumokkal terhelik meg, hanem húzzák, vonják, tépik is azt … alapvetően nehéz lehet egy modell hajának lenni. Kevin termékeinek köszönhetően a szálak könnyedséget, intenzív védelmet és maximális gondosságot kapnak, és még ezzel együtt is nagyon jól néznek ki. Kevin Murphy kozmetikumai a legjobb és a legrangosabb termékek között találhatóak.

Nekem is van két kedvenc termékem Kevin kollekciójából, egy sampon és egy kondicionáló, melyek egy meglehetősen új kollekcióból származnak, a Repair Me elnevezésűből. Feladatuk az, hogy intenzívebb regenerálódást és megújítást biztosítsanak a rendkívül igénybevett hajnak.

A termékek erős antioxidánsokat és papaya gyümölcsből nyert fehérjéket tartalmaznak. A kozmetikumok selyem és természetes bambusz levél kivonatot is tartalmaznak. Mind a samponnak, mind a kondicionálónak kellemes, friss, gyümölcsös illata van, amely hosszú ideig érződik. Néhány hét múlva az orrom megszokta a termék illatát, így már nem volt olyan észrevehető, de a barátaim továbbra is azt mondják, hogy a hajam gyönyörű és isteni illatú.

A kiemelkedő hatás mellett, amit a kozmetikumok a hajon mutatnak, a fejbőrről is gondoskodnak, amely megszűnik dehidráltnak, irritáltnak és zsírosnak lenni. Nekem az az érzésem, hogy fésülés közben kevesebb hajszálat veszítek. Természetesen a fejbőr állapota közvetlenül befolyásolja a hajhagymák állapotát. Nyilvánvaló, hogy a hajhagymák is erődösnek, egészségesebbbek lesznek.

Kevin Murphy Repair Me kollekciója hasonlít a fodrász többi termékeire, amelyek elérhetők a piacon. Az üvegek szögletes alakúak és modernek. A barátom a csomagolást egy üzemanyagtartályhoz szokta hasonlítani. 😉 Kétségkívül futurisztikus megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobámba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük