Értékelés a Nanoil Algae Hair Mask-ról! Miként váltam a tengeri algák rajongójává?

Bejelentés következik! 🙂

A természetes hajolajak és egyszerűség híveként (szépségápolás terén is) ma egy értékelést hoztam nektek, mégpedig nem másról, mint egy hajpakolásról! Egészen mostanáig abban a hitben éltem, hogy ez a terméktípus egyáltalán nem szükséges, és az olajok bármely más kozmetikumot képesek helyettesíteni. Ma már tudom, hogy ezeket együtt kell alkalmazni, a hajpakolás ugyanis csodákra képes!

Ezúttal a Nanoil Algae Hair Mask-kal kapcsolatban szeretném megosztani veletek a véleményem. Ezt a terméket a kedvenc kozmetikumokat és olajokat gyártó márkám fejlesztette ki.

Készen állsz az értékelésre? Akkor olvass tovább! 🙂

Nanoil Hair Mask – Mi teszi olyan egyedülállóvá?

Kezdjük azzal, ami bennem is mindig felmerül, mikor értékeléseket olvasok egy szépségápolási blogon: miért ez a termék/forgalmazó? Nagyon kedvelem a Nanoil szépségápolási termékeit, mivel kiváló minőségűek, hatékonyak és teljes egészében igazodnak az igényeimhez. Korábban csak a Nanoil olajokat használtam, de azt kell mondjam, hogy a hajmaszkok is igen ütősek!

 • Ötféle hajpakolás, amik a legnépszerűbb hajproblémák megoldására lettek kitalálva: mindannyiótok meg fogja találni a számára megfelelőt.
 • A termékek gondosan meg lettek tervezve: a gyártó a legjobb minőségű összetevőket és az egyszerűséget helyezi előtérbe, elutasítva a vegyszerekkel dúsított termékeket.
 • A Nanoil maszkok – a hajpakolások jellegzetes krémes állaga ellenére – nem lapítják le a hajat: a termékek gyorsan felszívódnak, és belülről dolgoznak.
 • Ráadásul igen versenyképes árral rendelkeznek: nem könnyű olyan pénztárcabarát hajpakolást találni, ami ennyi előnyt képes nyújtani.

Az én választásom: Nanoil Algae Hair Mask

Én a Nanoil Algae Hair Mask-ot választottam, amely tengeri algát tartalmaz. Így nem volt szükség erős keratinpótlásra vagy intenzív méregtelenítésre aktív szénnel és fehér agyaggal. Választhattam volna az argános maszkot is, de én inkább a tiszta argánolajat részesítem előnyben. Így esett végül a választásom az algás hidratáló hajpakolásra. Reméltem, hogy ez majd hidratálni fogja a hajam, mivel a hajszálaim nagyon szárazak voltak és töredeztek, és azt olvastam, hogy a tengeri alga revitalizálja a hajat és javítja annak állapotát.

Milyen a Nanoil Algae Hair Mask?

Ez a legjobb! Akár már itt be is fejezhetném az értékelést, de biztosra veszem, hogy a részleteket is tudni szeretnétek. Hadd beszéljek hát akkor most egy kicsit az összetevőkről, illetve a termék megjelenéséről és hatásairól!

A tengeri alga teszi ki a Nanoil Algae Hair Mask nagy részét, és így a hajat és a fejbőrt értékes ásványi sókkal látja el, ami nem található meg a kedvenc olajaimban. Az algás kivonaton kívül a maszk pantenolban és glicerinben is gazdag. Ez a hármas különleges feladatokat hivatott ellátni: erőteljesen hidratálja és revitalizálja minden egyes hajszálam. Hogyha a fejbőröd hajlamos az irritációra, akkor a Nanoil Algae Hair Mask neked lett kitalálva, hiszen kellemesen hűvös összetevőket tartalmaz, és mindenféle szintetikus anyagtól mentes.

Pozitívan kellett csalódnom a Nanoil Algae Hair Mask állagát illetően is. A hajpakolások általában lelapítják és lehúzzák tincseinket, a Nanoil hajpakolások viszont krémesek és könnyedek. Nem nehezednek rá a hajra, könnyen felvihetőek és lemoshatóak. Csak egy keveset kell belőle rákenni a hajra, vagyis egy üveg elég sokáig kitart.

Ami a hatásokat illeti, órákig tudnám dicsőíteni. Most azonban rövidre fogom, hogy ne untassalak benneteket túlságosan. A Nanoil Algae Hair Mask nemcsak hidratálja a hajat, hanem elősegíti a hajszálak regeneráló folyamatait is.

 • biztosítja a megfelelő hidratáltságot
 • csökkenti a töredezés mértékét
 • védi a napfény, méreganyagok stb. ellen
 • kiegyenesíti hajat és megkönnyíti a formázást
 • puhábbá és rugalmassá teszi a hajat
 • enyhíti a fejbőr-irritációt
 • megakadályozza a hajvégek töredezését
 • kellemes színt és fényt kölcsönöz a hajnak

Összefoglalás: ár & értékelés

Lehetetlen nem kedvelni ezt a hajpakolást. Az összetevők és a hatások is elképesztőek. A felsorolt jótékony hatások valósak: a tengerialga-tartalmú Nanoil maszk csodákat művel a hajammal.

Be kell vallanom, először kételkedtem benne. Azt hittem, hogy a hajolajok képesek helyettesíteni a hajpakolásokat. Azonban ez nem így van. Nem fogsz találni olyan hajolajat, ami tengeri algában gazdag, míg a Nanoil Algae Hair Mask-ban megtalálható ez a tengeri csoda. Összefoglalva, én teljesen beleszerettem a tengeri algába, és egy új terméket köszönthettem a minimalista hajápolási rutinomban, a Nanoil maszkot, amit mostanra már rendszeresen használok, és meleg szívvel ajánlom mindenkinek!

Ha többet szeretnél tudni, kérlek, látogass el a www.nanoil.hu weboldalra (itt megtalálod az árakat és egyéb más információkat is).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük