A tökéletes szempillaspirál? Létezik!

A szempillaspirál mindig is egy alapvető sminktermék volt nálam. Gyakorlatilag nem tudtam elképzelni, hogy úgy menjek el otthonról, hogy nincs kifestve a szempillám. Az idő múlásával viszont rájöttem, hogy nem minden termék egyforma. Ezért úgy döntöttem, hogy megkeresem a tökéletes szempillaspirált. Kíváncsi vagy melyik termék nyerte el ezt a címet?

A tökéletes szempillaspirál – Milyen legyen?

Mindenkinek mást jelent a tökéletes szempillaspirál. Egyet kell azonban értenünk abban, hogy legyen:

  • hosszantartó;
  • hatékony;
  • látványos eredményt nyújtson.

A drogériás termékek gyakran nem működnek nálam. A szempillaspirál elkenődése vagy lepergése sokszor tönkreteszi a sminkemet. Tudom, hogy sok nő még mindig keresi azt a spirált, amely lehetővé teszi számára az egész napos magabiztosságot és kényelmet.

Ezért választottam ki 4 terméket, melyeket leteszteltem a szempilláimon, és nálam jól működtek. Ezeknek köszönhetően nem kell többet aggódnom a „panda szem effektus”, vagy az összeragadt pillák miatt, melyek ahelyett hogy felhívnák a figyelmet rá, elvonják róla.

A 4 legjobb szempillaspirál, melyet nem sajnálok megvenni!

A sminktermékek nem olcsók, főleg ha jó szempillaspirálról van szó. Rengeteg terméket letesztelem, míg a végén elmondhatom, hogy közülük 4 volt a legjobb befektetésem.

1. Nanolash szempillaspirál

196 / 5 000 a legjobb szempillaspirál nanolash

Az első helyre a Nanolash szempillaspirál kerül. Magabiztosan állíthatom, hogy ez egy prémium termék és egyszerűen kiváló. Objektív megközelítésből, egyetlen más szempillaspirál sem működött olyan jól, mint a Nanolash.

Két változat közül választhatsz:

Ezt egy hatalmas előnynek tartom, mert így mindenki személyre szabottan kiválaszthatja az egyéni szükségleteinek megfelelőt. Én a Nanolash Volume Up szempillaspirált választottam, mivel látványosan akartam a szempilláimat megvastagítani.

Már az első felvitel után óriási sikere volt. A tökéletesen kialakított szilikon kefének köszönhetően, még a legrövidebb pillákra is egyenletesen fel tudtam vinni a terméket. Jól szétválasztottak lettek és extra volument nyertek.

Még egy egész nap után is jól nézett kis a szempillaspirál. Nem tapasztaltam, hogy lekopott vagy elmosódott volna a szemhéjon. Egy szóval, mindenkinek ajánlom ezt a terméket!

2. Lashcode szempillaspirál

jó szempillaspirál lashcode

A következő helyre a Lashcode szempillaspirál került. Ez szintén egy azon spirálok közül, melyet nem bántam meg megvenni. Ez egy hosszabbító és dúsító termék, mely valóban átalakította a vékony szempilláimat.

A Lashcode szempillaspirál keféje hasonlít a Nanolash spiráléhoz. A nagyszerű kialakítás könnyűvé teszi a felvitelt és megakadályozza, hogy a pillák összeragadjanak. A spirál nem kenődik el és nem lesz csomós.

3. Guerlain Maxi Lash So Volume

A Guerlain Maxi Lash So Volume szintén egy olyan szempillaspirál, amely megfelel az elvárásaimnak. Nem bántam meg, hogy megvettem, viszont biztosan nem fogom téli utazásra magammal vinni. Amennyiben nedvességnek van kitéve, elkezd a szemhéjon maszatolódni.

A kefe meglehetősen jól kialakított, de kicsit nagyobb a mérete a Nanolash keféjénél. Ezen oknál fogva, a felvitele egy kis türelmet igényel. Ha a Maxi Lash So Volume szempillaspirál nincs kitéve nedvességnek, akkor biztonsággal kitarthat egész nap.

4. Isadora Flashing Volume szempillaspirál

Az Isadora Flashing Volume szempillaspirál szintén egy érdekes választás. Ez a termék is megtalálta helyét a sminktáskámban, habár nem vagyok benne biztos, hogy újra használni fogom. Az első felvitelt követően jól látható, hogy meghosszabbította szempilláimat és szép ívet kölcsönzött nekik. Viszont két réteget kellett felvinnem a termékből, ami csökkentette hatékonyságát.

A szempillaspirál hamar megszárad, ami egy újabb előny. Ugyanakkor a kefe rendkívül rövid és ez megnehezítette számomra a termék felvitelét. A nap végére a szempillaspirál elkezdett lekopni és a szempilláim már nem néztek ki jól.

Melyik szempillaspirál volt véleményem szerint a legjobb befektetés?

4 terméket mutattam be, melyeket nem bántam meg, hogy megvettem. Ha viszont egyet kell választanom, ami szerintem a legjobb befektetés volt, akkor az kétség kívül a Nanolash szempillaspirál.

Ez egy olyan termék, amely mind minőség, mind tartósság szempontjából megfelelt az elvárásaimnak. Ezen felül, a szempilláim igazán kiemeltnek és elegánsnak tűntek.

Tapasztalatból tudom, hogy a szempillaspirálnak az egyéni igényekhez kell alkalmazkodnia. Ezért szeretném kihangsúlyozni, hogy ami nálam bevált, az nem biztos, hogy nálad is jól működik. Gondoljuk meg jól, mielőtt választunk. A szempillaspirál ki kell emelje a szemed szépségét és teljes potenciálját. Minél jobban választasz, annál jobb eredményt fogsz tudni elérni.