A hónap kedvenc haj primere! Nanoil Hair Styling Spray

Nemrégiben felfedeztem egy fantasztikus hajformázó primert és ma szeretnék neked erről be is számolni. A Nanoil Hair Styling Spray-je totálisan át fogja alakítani a reggeli készülődésedet, és megígérhetem, hogy sokkal jobban fogsz kinézni. Hogyan csinálja? Görgess lejjebb!  

Miért hozom fel a hajformázás témáját? 

Kivétel nélkül szinte mindannyian formázzuk a hajunkat. Ám legtöbbször nem tulajdonítunk a feladatnak túl nagy jelentőséget, ugyanis nem vesszük észre, hogy egy olyan egyszerű dolog, mint a hőformázás milyen káros is tud lenni. Sajnálatos módon a kereskedelmi forgalomban elérhető hajhabok, -spray-k és -gélek nagy része csak ront a haj állapotán.  Még ha a legjobb hajmaszkokat és balzsamokat is veszed meg a végeredmény nem lesz jobb, mert az ezekben lévő kemikáliák hatására a haj elveszti a tartását és lapos lesz. Nos … Nálam is ez volt a helyzet. Mára azonban bölcsebb vagyok és a frizurám egyszerűen csodálatos – a megfelelő formázó primernek köszönhetően az állapota tökéletes. Abban a pillanatban, hogy elkezdtem használni a Nanoil Hair Styling Spray-jét, máris látszódott a teljesítménybeli különbség más formázó hajhabokkal és spray-kel összevetve!

spray a haj könnyebb kezelhetőségéé nanoil

Hogyan teljesít a Nanoil Hair Styling Spray?

Ez egy súlytalan primer, amely gyengéd a hajhoz és észre sem veszed, hogy a hajadon van. A Nanoil Hair Styling Spray-je fantasztikusan puhít ezzel érve el a jobb kezelhetőséget – anélkül, hogy ragacsos vagy lapos lenne a frizura. Szebbé és könnyebbé teszi a hőformázást, így téve lehető bármilyen frizura elkészítését és a ragyogás fokozását. A benne található rengeteg panthanolnak és ricinusolajnak köszönhetően kondícionáló és védő hatása van. A haj természetesnek, a tapintása pedig puhának fog hatni. A Nanoil Hair Styling Spray szebbé teszi a hajat, megakadályozza a kócolódást, gátat szab az elektrosztatikusságnak, megkönnyíti a kifésülhetőséget, mindezt anélkül, hogy közben a haj rendellenesen merev lenne – de mindenek előtt, nem tesz kárt a hajban, mint a formázó hajápolók nagy többsége.

Használatiutasítás

A Nanoil Hair Styling Spray különböző módokon használható. Én már a hőformázás előtti és utáni lehetőséget is kipróbáltam.

  1. Formázás előtt – samponozott-kiöblített-megszárogatott hajra, mielőtt megszárításra és formázásra került volna.
  2. Formázás után a tartásért – száraz hajon, miután a hajformázás elkészült, hogy tovább tartson a hatás.

Az értékelésem + honnan szerezhető be a Nanoil Hair Styling Spray?

Mindegy mikor használod a Nanoil Hair Styling Spray-t lenyűgözően fog működni. Ezzel egyidejűleg egy üveg több hónapon át kiszolgál majd téged. Én négy hete minden egyes nap használtam, és még mindig megvan több, mint a fele. Nagyon hihetetlen, abszolút megéri kipróbálni – az ára megfizethető, a hatása pedig messze túlszárnyalja az elképzeléseket. Tapasztald meg te magad is – látogass el a hivatalos weboldalra, a www.nanoil.hu-ra és rendeld meg gyors kiszállítással. Ez a spray nem az egyetlen olyan termék ott, amelyet érdemes kipróbálni. Nézd végig a teljes kínálatot, mert a Nanoil rengeteg terméket kínál, méghozzá nagyon jó áron!

spray a haj könnyebb kezelhetőségéé nanoil