A forradalmi Nanolash Lift Kit letesztelése otthoni szempilla lamináláshoz. Mit tudok róla mondani?

Hölgyeim, ha hozzám hasonlóan ti is a gyönyörű, dús és táplált szempillákról álmodtok, akkor olvassátok ezt tovább! Ma egy forradalmi újítást szeretnék bemutatni nektek, méghozzá a Nanolash Lash Lift Kit-et. A gyártó útmutatása szerint ezt a szettet használva, kozmetikus nélkül, otthon is el tudod végezni a szempilla laminálást. Nos én leellenőriztem, hogy valóban lehetséges-e ez.

Milyen állapotban vannak a szempilláim?

Az áttekintésem legelején szükséges tisztázni néhány tényt. A szempilla lifting egy olyan kezelés, amely súlyosan sérült szempillákon is végezhető, ugyanakkor a jó formában lévő pillákon is. A végső eredmény tartóssága azonban azok állapotától is függ. A Nanolash márka ezt is hangsúlyozza. Jelzi, hogy a hatás akár 8 hétig is tarthat, viszont erősen sérült szempillák esetében a tartóssága rövidebb lehet.

Tehát milyen állapotban vannak a szempilláim? Nem mondhatom, hogy súlyosan sérültek, ugyanakkor a legjobb állapotban sincsenek. Úgy gondolom, hogy a műszempillák erősen gyengítették őket. A fő probléma a szempilláimmal, hogy rövidek és egyenesek. Határozottság és ragyogás hiányzik belőlük.

Így biztos nem csodálkozol, miért vártam már annyira a Nanolash Lash Lift Kit letesztelését. Ha otthon meghosszabbíthatom, megvastagíthatom és újraépíthetem a szempilláimat, miért ne próbálnám ki?

Nanolash szempilla lifting és lamináló szett – nézd meg, mit találtam benne!

Szempilla lifting és lamináló készlet nanolash

Jól ismerem a Nanolash márkát. Korábban használtam a márka szempilla szérumát és szempillaspirálját. Mindig elégedett voltam az eredménnyel, és magabiztosan állíthatom, hogy ezek prémium termékek. Ezért rendeltem meg nagy elvárásokkal a Nanolash Lash Lift Kit-et is.

A szett maga 3 terméket tartalmaz a kezelés elvégzéséhez. Mindegyik 10 darab 0,5 milliliteres tasakban található, ami lehetővé teszi, hogy otthon akár 10 szempilla laminálást is elvégezz. A doboz tartalma:

  • Lift – Step 1 – 10 tasak;
  • Fix – Step 2 – 10 tasak;
  • Keratin Booster – Step 3 – 10 tasak;
  • 3 pár rúd – 3 méretben lehetséges: S, M és L;
  • Lash Lift Glue – a rudak rögzítéséhez szükséges ragasztó;
  • egyéb tartozékok.

A szett komplett, esztétikusan csomagolt és… tápláló összetevőkben gazdag! A termék formulája volt a legnagyobb meglepetés számomra. A címkén vitaminokat, kókusz olajat és szőlőmag olajat is találtam. Ezek az összetevők mind mélyen regenerálják a szempillákat. Ez még egy plusz a Nanolash márkánál.

Könnyű volt a Nanolash termékeivel az otthoni szempilla lifting?

A szempilla laminálást a szépségszalonokban végzett kezelésekkel társítom. Így nem meglepő, hogy kissé izgultam, mikor először használtam a Nanolash szempilla lamináló szettet. Erre azonban nem volt szükség. A lamináló szett egy érthető és logikus utasítást tartalmaz.

Először alaposan lemostam a sminkemet, majd szétválasztottam az alsó szempillákat a felsőktől. Ezt követően rögzítettem a rudakat – próbáltam a lehető legközelebb tenni őket a szempilla vonalához. A termékeket a címkézés szerinti sorrendben vittem fel. Minden egyes terméknek 7-10 percig kell fent lennie – én 10 percig hagytam rajta. Ezután eltávolítottam egy terméket és felvittem a következőt.

A legvégén lehúztam a rudakat és nem hittem a szemeimnek. A szempilláim azonnal gyönyörűen íveltek, hosszúak és dúsak voltak. Ezen felül azt is észrevettem, hogy az állapotuk is jelentősen javult. Puhák, rugalmasak lettek és hajlamosabbak a formázásra.

otthoni Nanolash szempilla liftingem

Összefoglalóm a Nanolash Lash Lift Kit-ről

Lányok, ha látványos eredményeket akartok elérni anélkül, hogy kilépnétek otthonotokból, akkor javaslom, próbáljátok ki a Nanolash Lash Lift Kit-et. Ez a szett különösebb erőfeszítés nélkül átalakította a megjelenésem.

Ez egy professzionális termék, használata mégsem jelentett problémát. Biztonsággal állíthatom, hogy az eredmény még jobb lett, mint amire számítottam. Próbáljátok ki a Nanolash szempilla laminálást otthon, és mindenképp osszátok meg velem, hogy nálatok hogyan működött!